Innovation

Alt passer sammen. Alt er gennemtænkt.
Innovation ses ikke altid ved første øjekast. Eller første gang, du anvender et produkt. Men vent sådan cirka ti-femten år. Så sætter du pris på, at du valgte et vandbesparende toilet med separat indercisterne og glatte sider, der er nemme at rengøre. Eller fugtsikre badeværelsesmøbler, et brusebad med hærdet glas eller en håndvask, hvor glasuren stadig er skinnende hvid. 


For os handler innovation om at skabe innovative badeværelser, der gør livet nemmere for dig. De skal være nemme at installere, passe perfekt sammen – både funktions- og designmæssigt, holde længe og være enkle at rengøre. Netop rengøringen er meget vigtig for os. Ingen har jo lyst til at gøre rent oftere end nødvendigt. Se nogle af vores nyeste innovationer nedenfor. Og hvordan de gør livet nemmere for dig – i dag og om ti år.

Ifö Clean – badeværelset har aldrig været nemmere at rengøre!

Vi har taget skridtet fuldt ud i kampen mod kalk og smuts. Vores rengøringsvenlige glasur Ifö Clean er nu standard på alle vores porcelænsprodukter. Ifö Clean er en speciel glasur, som lukker de små mikroskopiske porer i porcelænet. Resultatet er en ekstra hård og glat overflade, som bedre modstår smuds og slitage og gør porcelænet endnu nemmere at rengøre.

 

Spar vand – og penge

Ifö var først i verden med det vandbesparende toilet. Ved at anvende vandstrømmen mere optimalt, lykkedes det os at opnå betydelig større skyllekraft med en mindre mængde vand. Vi gør alle sammen miljøet en tjeneste – og du sparer penge. Her kan du beregne, hvor meget vand et vandbesparende toilet sparer.

 

Fresh WC – rent og frisk hver gang du skyller

Ved hjælp af den specielle skyllefunktion Fresh WC er det muligt at dosere duft og friskhed automatisk ved hvert skyl. Det eneste du skal gøre,  er at åbne skylleknappen og lægge en Fresh WC stick ned i cisternen. Hver gang du skyller, tilføjes skyllevandet en nøjagtig tilpasset mængde duft og blå farve. Ifö Fresh sticken giver en frisk duft og letter rengøring.

 

Ifö Sensor – skyl uden at røre

Med vores nye skylleteknik Ifö Sensor optimeres hygiejnen i badeværelset, da du ikke behøver røre ved toilettet, når du skyller ud. Når du fører hånden hen over sensoren, aktiverer du den lille skyllemængde. Den større skyllemængde aktiveres, når du holder hånden stille i mindst et halvt sekund ovenover sensoren.