Miljøet

125 år gamle men stadig grønne 
Vi behøver blot at kigge ud af vinduet for at forstå, at vores produkter skal skabes på en miljøvenlig måde. Ivösøen med dens klare vand omgivet af prangende grønt gør en ydmyg. Det er her, vi har været i over hundrede år, og vi har ingen planer om at flytte. Det vi ser hver dag, har generationer af fagmænd og kvinder før os set. Vi anstrenger os til det yderste for at de kommende generationer får de samme fordele. 

Når vi vælger materialer til vores badeværelsesprodukter, vælger vi i første omgang altid materialer, som kan genbruges. Vi stiller os imidlertid ikke tilfreds med, at vores produkter ikke gør nogen skade. Vi vil have, at de gør nytte. Vi var f.eks. de første i verden med et toilet med vandbesparende skyl, hvilket nu endelig er blevet standard i verden. Med et toilet med vandbesparende skyl, sparer du vand og penge, hver gang du skyller ud. 

Husk, at det vigtigste, du kan tage stilling til, uanset om det handler om badeværelse eller andre produkter, er at satse på kvalitet. Sats på produkter, der er udviklet under sikre og miljøvenlige former, og som holder i mange år fremover. Nægt at blive en del af brug og smid væk-kulturen. Velkommen til Ifös verden.