Vælg dit badekar

Vælg det rigtige badekar

Vi har fremstillet badekar i halvtreds år, og i dag er vi Skandinaviens største producent. Vores badekar fremstilles i emaljeret plade og i gennemfarvet akryl – det er hverken billigt eller let at bearbejde, men bedst. Du får et stabilt og holdbart badekar, som er nemt at rengøre, både indvendig og nedenunder. Alle badekar har desuden en plan bund, så du kan tage brusebad i karret uden at risikere at glide. Tænk på, at et badekar optager plads – men faktisk ikke så meget som mange tror. Vores badekar kan placeres næsten hvor som helst – endda midt i rummet. Vælg mellem fritstående badekar, med eller uden front og badekar med flisevæg.

 

Fritstående badekar, med eller uden front

Et fritstående badekar er nemt at installere – og dermed også at flytte. Hvis du vælger et badekar uden fronter, får du et klassisk badekar, der er let at vedligeholde og tåler tidens tand. Et badekar med fronter giver et mere diskret indtryk i badeværelset – uanset om du vælger hel- eller halv front. Så skjuler du desuden eventuelle rør, der løber uden for væggen. Badekarret står stabilt på store, justerbare fødder eller et fast stativ, der tåler både rolig afslapning og børns leg.

 

Badekar med flisevæg

Badekar som indmures med fliser, giver et smukt og ensartet indtryk i badeværelset. Du skjuler effektivt eventuelle rør og andet bag fliserne. Sats på et badekar af høj kvalitet. Når flisevæggen er færdig omkring badekarret, er det svært og ofte dyrt, at udskifte det.