vælg din håndvask

Vælg den rigtige håndvask

Håndvasken er det badeværelsesprodukt, der bliver brugt mest og af flest. Hvis der er plads, kan du evt. vælge en lidt større håndvask med gode afsætningsmuligheder, det gør livet i badeværelset lettere. Hvis du har små børn, kan en håndvask med blødt afrundede kanter være et sikkert og godt alternativ. Vi har tre typer håndvaske: fritstående, sammen med underskab samt oven på eller under en bordplade.

 

Væghængt håndvask

En håndvask giver badeværelset et rent og elegant indtryk. Den monteres mod væggen og tilsluttes til afløbet på gulvet eller skjult i væggen. I det første alternativ skjuler du gerne afløbet med en sokkel, i det andet behøver du slet ikke se afløbet. Uanset hvad du vælger, får du en håndvask, der er meget nem at holde ren, fordi du kan komme til i alle kroge under den. Og kan fås med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur uden merpris.

 

Sammen med underskab

Du kan også placere håndvasken på et underskab. Både møbel og håndvask er designet til at høre sammen og danner derfor en harmonisk helhed. Du får nu god plads til alt det, du har brug for foran spejlet. Og da alle Ifös underskabe efterlader god plads mellem skab og gulv, bliver det også meget let at holde rent her.

 

Ovenpå eller under en bordplade

Hvorfor ikke placere håndvasken oven på en bordplade på underskabet? Resultatet bliver meget effektfuldt. Vi har flere modeller håndvaske, der giver dit badeværelse det lille ekstra. Et andet alternativ er at underlime håndvasken. Så lader du en smuk bordplade af træ, marmor eller måske beton komme til udtryk og sætte sit præg på rummet.