Ifö bruseniche

FORDELENE VED AT INSTALLERE BRUSEDØRE I GLAS

Brusevægge, brusenicher og brusedøre

En ny brusevæg eller glasdør til din brusekabine kan give et forfriskende, nyt udtryk til dit badeværelse. Derudover har det stor indflydelse på komforten i din baderutine.

Uanset, om du planlægger at opgradere dine brusevægge eller blot vil montere brusedøre i din eksisterende bruseniche, kan det være svært at vælge den rigtige model, materiale og størrelse.

Her finder du alt, du skal vide om glas brusevægge og glas brusedøre til din brusekabine.

Vælg det rigtige materiale og design

De fleste moderne brusevægge, brusedøre og brusenicher kommer med glasdøre lavet af tempereret glas.

De er særligt nemme at rengøre og vedligeholde, da overskydende vand let kan tørres af efter badet og således øge hygiejnen og reducere steder, hvor mug kan gro.

Samtidig kan glasdøre til brusekabinen eller badet skabe en lys og åben atmosfære på ethvert badeværelse - lige fra det store luksuriøse badeværelse til det lille, pladsbesparende badeværelse.

Match din brusevæg med dit badeværelsesdesign

Brusevægge kommer i forskellige størrelser og former. Døre kan være lige eller runde, sat fast med hængsler eller profiler direkte på væggen eller badekarret.

Med et stort udvalg af modeller kræver det planlægning at finde den rette brusevæg til dit badeværelse. Særligt i små badeværelser - som er typisk for nordiske lande - er det vigtigt at vælge en fleksibel, simpel løsning for at optage så lidt plads som muligt.


Brusedøre til enhver størrelse badeværelse

Hvis du er begrænset af pladsen, er alle nye ting til badeværelset værd at overveje en ekstra gang. Derfor kan du i mange små badeværelser finde bruseforhæng som pladsbesparende løsninger.

Der er dig mange modeller brusedøre tilgængelige, som er lige så fleksible at få til at passe ind små steder, og som er langt mere funktionelle, hygiejniske og holdbare end bruseforhæng.

For at finde den brusevæg, der passer til dit badeværelser, så overvej om du vil gå efter det minimalistiske design med en enkelt glasbrusevæg eller et brusehjørne, der består af to glas brusevægge.

En enkelt brusevæg i glas

En enkelt brusevæg kommer som en færdig installation, der er fastsat på væggen, eller som en foldbar løsning, der kan foldes ind mod væggen. De fleste almindelige brusevægge kommer i forskellige former (lige eller buet) og bredder. For at finde den rette brusevæg, så vær sikker på, at du kender målene på badeværelset.

Glas brusedøre til brusehjørne

Brusehjørner med to glasdøre kan sættes fast på væggen og lukke bruseområdet tæt via magnet i dørene.

De kan åbnes indad og udad og foldes sammen mod væggen, hvilket er særlig smart i badeværelset med begrænset plads til at bevæge sig rundt på.

Ligesom enkelte brusevægge kommer brusedørene i forskellige størrelser og stile (lige og buet). For at sikre, at begge brusedøre holder brusehjørnet tæt, så vær opmærksom på at have samme mål på begge døre eller gå efter en komplet brusehjørne løsning for at undgå mismatches.

Brusekabiner til dine hjørner

Hvis du leder efter en alt-i-en løsning til eksempelvis sommerhuset, der er let at sætte op, så gå efter en brusekabine. De kommer med integreret armatur og bruser og brusedøre i glas - og så passer de perfekt ind i hjørnet.

Hvid du beslutter dig for en brusekabine, så overvej en model med skydedøre. De findes i buet eller lige udgave, som holdes sammen af en magnet, så de er helt forseglede.


Da de mest almindelige brusevægge, brusedøre og brusenicher er tilgængelige i forskellige størrelser for at passe i højde og bredde til dine badeværelsesvægge, er de faktisk mere fleksible og pladsbesparende, end du måske tror.

Før du beslutter dig for at opgradere, så vær sikker på, at du har styr på de grundlæggende kvaliteter ved brusevægge, brusedøre og brusenicher for at finde det perfekte match til dit størrelse badeværelse.

Find den rette brusevæg løsning til dit badeværelse.


Populære Ifö bruseløsninger

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!