Bæredygtighed

 

Når det er muligt stræber vi mod at vælge kvalitetsprodukter frem for billig masseproduktion. Hvorfor? Nøgleordene er holdbarhed, enkelthed og funktionalitet. Sammen med det kommer respekten for naturen, og derfor sætter Ifö altid miljøet først i både produktionen og det visuelle udtryk. Vores mål er at lave produkter, der holder i mange år. At vælge produkter i høj kvalitet, der vil holde i mange år, er én af de vigtigste måder at være bæredygtige på i en verden i konstant forandring. 

ISO 9001 og ISO 14001

Alle vores produkter er CE-mærket, og vi har været ISO 9001 certificerede siden 1995 og ISO 14001 certificerede siden 1998. ISO-certificeringen er en international anerkendelse, som er velset af virksomheder over hele verden. Det væsentlige er at sikre, at produkter og services er sikre, og at kvaliteten er god. At have disse certifikater betyder, at vi arbejder for både vores kunder og for miljøet. 

Sundhed og sikkerhed for vores ansatte

ISO 45001 er verdens første internationale standard for erhvervsmæssig sundhed og sikkerhed. At sikre vores ansattes helbred og sikkerhed er ubetinget det mest vigtige hos Geberit. Ved at være ISO 45001 certificeret beviser vi, at vi arbejder proaktivt for at øge sikkerheden, reducere arbejdsskader og forbedre sundhedstilstanden og trivslen på jobbet.