OUR DESIGN

For os handler design om funktion. Vores produkter er skabt for at give værdi og gøre dit liv lettere. Men det betyder ikke, at vi tror, at design er ikke vigtigt. Vi tror bare, at design ikke er meget værd uden funktion.

Intet har påvirket os mere end vores skandinaviske arv. Dette er stedet, hvor vi har produceret badeprodukter i over 80 år, det er her vi bor, og hvor de fleste af vores kunder er. Skandinavien er kilden til vores enkelhed, vores funktioner og vores rene, tidløse design.

Knud Holscher

Vores Chief Designer Knud Holscher og hans team har arbejdet med vores produkter i de sidste 30 år. Holscher er designeren bag Ifö Aqua, Ifö Ceranova, Ifö Cera, Ifö Sign, Ifö Sense (første del) og Ifö Space 2000. Hans nyeste skabelse er Ifö Spira serien.

I dag er Holscher en af Skandinaviens mest indflydelsesrige designere. Han begyndte sin karriere hos Arne Jacobsen og har haft sin egen designstudio siden 1971, oprindeligt som en del af KHR Architects. Mange af hans designs er verdenskendte klassikere, og hans arbejde har været yderst vigtigt for den danske designscene. I løbet af de sidste 40 år er Holschers studio blevet tildelt priser mere end 70 gange og er blevet et af Skandinaviens mest anerkendte designagenturer.


Red Dot Design Award

Vores toilet enhed Ifö Sign Art, skabt af Holscher, er blevet tildelt den internationale Red Dot Design Award. Designet er typisk skandinavisk, med rene og enkle former.