EN DEL AF GEBERIT KONCEREN

Ifö, sammen med mange andre mærker, er alle en del af den schweiziske koncerngruppe Geberit. Vores mål er at forfine alle aspekter af vores forretning.

I dag opererer vi i næsten 50 lande over hele verden med en stab på omkring 12.000 engagerede medarbejdere.

Det betyder, at vi er et firma med mange forskellige talenter og kompetencer. Eksempelvis har vi specialister med årtiers erfaring, udfordrende og opmuntrende ledere, kandidater, der lige har startet deres karriere, unge studerende, der er ivrige efter at lære nyt, samt talentfulde lærlinger, som bliver morgendagens ledere og medarbejdere. For os er de alle lige værdifulde.

 

Mød nogle af vores medarbejdere

Kundesupport
I kundesupport er det vores job at besvare alle typer spørgsmål fra alle slags mennesker; private forbrugere, installatører, grossister, planlæggere, arkitekter og andre fagfolk, der gerne vil vide noget om vores produkter, har brug for reservedele, ønsker hjælp til at vælge det rigtige produkt eller hvordan man installerer et produkt. Ikke to dage er ens, og vi har dagligt kontakt med mange forskellige mennesker.

Produktudvikling
Arbejdet med produktudvikling er fantastisk, men ofte kan folk ikke engang se ændringerne, fordi det måske er skjult. Det kan være bedre glasur på keramikken, eller en lille justering, bare for at gøre produktet lettere at installere. Men selvfølgelig har vi altid nye funktioner og løsninger i tankerne - de fleste kan bare ikke tro, at et toilet kan udvikles så meget.

Marketing
Mange tror, at marketing handler om reklame, men vi gør faktisk meget mere end det. Mange af vores timer går med at forberede seminarer, nyhedsbreve, hjemmesider, messer, opfølgende salg med præsentationer samt brochurer. Men selvfølgelig gør vi også i annoncer til print og online-bannere, ligesom vi fokuserer på hvordan vi vises i søgemaskiner.


Produktion
Det daglige arbejde på fabrikken er at sikre, at alt fungerer glat, og at vi holder al vores teknologi opdateret og forsøger at forbedre produktflowet. Robotterne tager det meste af det hårde arbejde, men vi foretager selv meget test og kontrol for at sikre, at alle produkter er perfekte, når de forlader fabrikken.

Salg
Arbejdet i salg betyder, at vi møder mange mennesker hver dag, og sørger for at fagfolk ved, hvad der er nyt og hvad der gør os bedre end konkurrenterne. Vi afholder regelmæssigt træningssessioner med VVS-installatører og andre professionelle kunder, der har brug for at vide mere specifikke detaljer om vores løsninger. Hos Ifö har vi en stor produktportefølje, der dækker det meste i badeværelset, og derfor har vi altid meget at tale om.