Kvalitet

Kvalitet er hjertet i alt vi gør. Vi har arbejdet med porcelæn i mere end 100 år, og med badeværelsesporcelæn siden 1936, og vi fortsætter udviklingen af metoder og materialer. Derfor har vi gennem tiden testet materialer og afprøvet nye innovationer. Selvom kvalitetsmærker er gode at have, kommer den bedste kilde til inspiration til design af badeværelsesprodukter fra vores kunder. 

Hvad er hovedelementerne i kvalitet?


  • Nøje udvalgte materialer
  • Design og materialer, der taler det samme sprog
  • Produktionsfaciliteter i høj kvalitet
  • Håndtjekkede produkter 

Funktionalitet

Vores badeværelsesprodukter er lavet, så de både holder i lang tid og ved meget brug. Men materialet er ikke den eneste ting, der betyder noget. Funktionalitet er mindst lige så vigtig som et godt design. Derfor er alle vores produkter testet og håndtjekket. Det betyder, at hvert eneste produkt bliver tjekket af en professionel, før det forlader fabrikken. 

Heldigvis betyder vores fokus på kvalitet noget. Det har ledt til gode resultater, og blandt vores forbrugere er der kommet den samme respekt, som man ser hos professionelle som designere og VVS’ere. 

Sikker vandinstallation

Safe Water Installation er et sæt af regler, der er truffet af industrien i Sverige for at reducere risikoen for vand- og brandskader, spredning af legionella og forgiftning. Bestemmelserne dækker både installatørerne og produkterne og inkluderer autorisering af VVS-virksomheder samt uddannelse af VVS’ere, formænd og andre. Formålet er at sikre større sikkerhed generelt samt sikkerhed for forbrugerne.