Kvalitet

For os er kvaliteten ekstremt vigtig. Vi har mere end 80 års erfaring fra at arbejde med badeværelse porcelæn, og vi tester konstant nye materialer og innovationer. Og selvfølgelig lytter vi altid til vores kunder.

Test af vores produkter

Vi bygger badeværelsesprodukter, der vil vare både tid og brug. Og selvom materialer og flotte udseende er funktionalitet lige så vigtig. Alt er ved at blive testet for at forhindre produkter med substandard plastdele, skruehuller ud af justering eller andre defekter fra at gøre det til markedet.

CE Mærket

I dag har vi en af de mest moderne fremstillingsprocesser i verden. Alle vores produkter er CE-mærket, og alle detaljer er kontrolleret for hånd af vores fagfolk. Vi har holdt ISO 9001 certifikatet og ISO 14001 certifikatet i mere end 10 år.

Vi er virkelig stolte af vores kvalitetsmærker, men det vigtigste ved design af badeværelsesprodukter er at lytte til de mennesker, der rent faktisk vil bruge dem. Derfor er vores produkter lige så populære blandt slutbrugere, som det er blandt fagfolk som designere og rørlæggere.

ISO 9001 og ISO 14001

ISO-certificeringerne viser, at vi ikke kun arbejder for vores kunder, men også for miljøet. Det er en international akkreditering, der afholdes af virksomheder over hele verden. Det garanterer god kvalitet samt sikre produkter og tjenester.

Nordisk Kvalitet

Nordisk Kvalitet er et uafhængigt kvalitetsmærke til miljøvenlige, energibesparende og pålidelige produkter, der er specielt udviklet til at opfylde de nordiske installations- og funktionskrav. Disse produkter garanteres også at være en god økonomisk investering over tid.

Sikker vandinstallation

Safe Water Installation er et sæt regler, der er truffet for at reducere risikoen for vand- og brandskader, spredning af legionella og forgiftning. Bestemmelserne dækker både produkterne og installatørerne, gennem uddannelse af personale og godkendelse af VVS-virksomheder. Formålet er at sikre større sikkerhed og sikkerhed for forbrugerne.