Kvalitet

For os er kvaliteten ekstremt vigtig. Vi har mere end 80 års erfaring med at arbejde med porcelæn til badeværelser, og vi tester konstant nye materialer og innovationer. Og selvfølgelig lytter vi altid til vores kunder.

Test af vores produkter

Vi bygger badeværelsesprodukter, der stadig ser flotte ud efter mange års brug. Selvom materiale og design er vigtigt, så er funktionalitet mindst lige så vigtigt. Alle vores produkter testes for at undgå, at produkter, som ikke har den højeste kvalitet, havner på markedet. En for lille plastikdel, eller et skruehul, der afviger med bare et par millimeter, duer ikke.

CE Mærket

I dag har vi et af de mest moderne fremstillingsprocesser i verden. Alle vores produkter er CE-mærket, og alle detaljer er på forhånd kontrolleret af vores fagfolk. Vi har holdt ISO 9001- og ISO 14001 certifikatet i mere end 10 år.

Vi er meget stolte af vores kvalitetsmærker. Men det vigtigste ved design af badeværelsesprodukter er at lytte til de mennesker, der rent faktisk bruger dem. Derfor er vores produkter lige så populære blandt slutbrugerne, som de er blandt fagfolk, designere og VVS-folk.

ISO 9001 og ISO 14001

ISO-certificeringerne viser, at vi ikke kun arbejder for vores kunder, men også for miljøet. Det er en international akkreditering, der afholdes af virksomheder over hele verden. Det garanterer god kvalitet samt sikre produkter.

Nordisk Kvalitet

Nordisk Kvalitet er et uafhængigt kvalitetsmærke til miljøvenlige, energibesparende og pålidelige produkter, der er specielt udviklet til at opfylde de nordiske installations- og funktionskrav. Disse produkter garanteres også at være en god økonomisk investering over tid.

Sikker vandinstallation

Safe Water Installation er et sæt regler, der er truffet for at reducere risikoen for vand- og brandskader, spredning af legionella og forgiftning. Bestemmelserne dækker både produkterne og installatørerne, gennem uddannelse af personale og godkendelse af VVS-virksomheder. Formålet er at sikre større sikkerhed og sikkerhed for forbrugerne.