Rengøringsvenlig

Forholdet mellem natur, design og teknologi er en stor del af vores designfilosofi, mens renhed er en af hjørnestenene i vores produkter. Når et badeværelsesprodukt er nemt at rengøre, er det mere hygiejnisk, og der er mindre risiko for spredning af bakterier. Ydermere kræver det færre rengøringsmidler, hvilket også er en fordel for naturen. 

Hvad gør et badeværelsesprodukt nemt at rengøre?

Valg af materiale har betydning for, hvordan forskellige overflader tager imod snavs og støv, herunder porcelænets glasur på toiletter og vaske, samt møblernes overflade og materiale. De produkter, vi producerer, er resultatet af mange års research og udvikling inden for avanceret overfladeteknologi. 

Renhed er også tænkt ind i designet af vores produkter, og vi har derfor reduceret antallet af steder, der kan samle snavs. Derfor finder du heller ikke unødvendige samlinger, huller, hjørner, m.m. på vores badeværelsesprodukter.

Rimfree® teknologien

Én af de teknologier, der har revolutioneret vores toiletters renhed, er Ifö Rimfree® teknologien. Rimfree® betyder, at dit toilet ikke har nogen skyllekant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Videoen viser, hvordan denne banebrydende teknologi virker.

 

 

Ifö Clean glasur 

Vores toiletter og vaske er lavet med en speciel glasur, der reducerer ophobningen af snavs på overfladen og dermed holder badeværelset rent. Den nye Ifö Clean glasur skaber en glattere overflade og rækker ud over de synlige områder. Eksempelvis sørger den for renheden under vandets overflade i dit toilet og inde i vaskens overløbshul.