FARVER OG FORMER

Du er den, der har brug for at føle sig godt tilpas i dit badeværelse. Fokusér på dig selv og din families behov. Prøv ikke at tænke på andres meninger. Vores håndvaske og toiletter leveres i både runde og mere robuste former. Vores stilfulde og moderne møbelsamling giver dig mange muligheder. Når det kommer til brusere, er der forskellige bruservægge, døre og kabinetter at vælge imellem.

Eksperiment med farver

Selvom det er et badeværelse betyder det ikke, at alt skal være hvidt. Bare husk at du måske må leve med de farver du har valgt i nogen tid. Mørke farver kan ofte gøre en lille plads føler endnu mindre. I større rum kræves harmoni. Derfor bør du tænke omhyggeligt på rummet og de møbler, du bringer ind i dit badeværelse. Du kan starte med alle hvide og derefter prøve at tilføje farve, lidt efter lidt. Hvis du ikke er sikker, skal du høre, hvad en professionel har at sige.
 

Lynnedslag

Ofte glemmer folk vigtigheden af lynnedslag. Atmosfæren på dit badeværelse afhænger meget af det. For mindre badeværelser har du brug for grundlæggende og praktisk lyn. Her går du for at gøre dine daglige faste. For et større badeværelse, vil du måske også have mere atmosfærisk lyn. Her kommer du til hvile og slappe af.

Alle de store badeværelser skal have to slags lys, hvor hovedlyset er loftloftet. Et blødt taklys kan gøre dit badeværelse til et roligt og behageligt sted. Det er dejligt, om du bare vil have hurtig bruser om morgenen eller et langt afslappende bad om aftenen. For altid at se klart, anbefaler vi et par omhyggeligt placerede spotlights. Nogle af vores spejle og spejlvendte skabe er udstyret med fluorescerende lamper, som efterligner ægte dagslys. På den måde vil du altid kunne se dig selv i det rigtige lys.

Hvad kan du lide?

Det er dit badeværelse, hvilket betyder, at det faktisk er svært at ødelægge ting. Så længe du kan lide det, er det rigtigt. En fælles fejl, folk gør, når renovering af deres badeværelser er, at de er for bange for at prøve nye, forskellige ting. Selvfølgelig, hvis du har brug for professionel hjælp, kan du altid spørge personalet i Ifö showroom.