Når du skal vælge dine møbler

Med det rigtige lys og møbler er det nemt at skabe et humør, perfekt til enhver lejlighed. 

Farver og muligheder

Den mest synlige del af dit badeværelse er skabene. Vælg mellem elegante farver som mat grafit, mat mulvad eller hvide døre. Med træ skabsdøre, er det let at skabe en subtil stil til dit badeværelse.

Træmøbler

Udseendet af træ kan variere over tid. Det er også skønheden med dette materiale. Efter et par år vil det tage en dybere skygge. Træets alder og hvor den kommer fra er to ting, der også betyder noget. Derfor, hvis du har set et af vores træmøbler i vores katalog eller showroom, kan farven og mønsteret afvige lidt, når de leveres til dit hjem.

Funktionalitet

Når det kommer til farver og materialer, er det simpelthen et spørgsmål om smag. Når man planlægger, hvilke møbler der skal placeres hvor handler det om funktionalitet. Både rammerne og fronterne på alle vores skabe er lavet af fugt sikre materialer. De er nemme at rengøre på grund af de mange fugtafvisende overflader, vi bruger. Et beskyttende lag syrehærdet lak anvendes på alle vores træmøbler. Det betyder, at vores møbler er ret fugtbestandige. Men alligevel anbefales det ikke at udsætte dem for længere tid i vand. Sørg for, at møblerne er i en sikker afstand fra dit bad eller badekar, og tør dem altid af med et tørt håndklæde eller en klud.

Fuldt monterede skabe

Når du modtager et af vores badeværelsesskabe, er det allerede fuldt monteret. Dette gør det meget hurtigt og nemt for dig at sætte ind på dit badeværelse. Mange af vores modeller er designet til at blive monteret på væggen eller placeres imod en væg. For nogle modeller er ben også en mulighed. 

Elektricitet og sikkerhed

I våde lokaler som badeværelset er der strenge krav til elektriske apparater. Af sikkerhedsmæssige årsager, bør elektriske ledninger altid overlades til en autoriseret fagmand. De vil vide, hvilke IP ratings der kræves af lamper og stikkontakter i forskellige områder af dit badeværelse.

Form og størrelse

Vi har et bredt udvalg af møbler til dig at vælge imellem. Forskellige former og størrelser til forskellige formål. Vores bundskabe varierer mellem 40 cm og 120 cm med. På denne måde er det nemt at finde en løsning, der passer til dit badeværelse, uanset hvordan det ser ud.

Selvom du har et stort badeværelse, behøver du nødvendigvis ikke det største badekar eller det bredeste spejl for at fylde hele rummet. Badeværelset er der for at imødekomme dine behov. Fokusér altid på formålet og udseendet, når du skitserer dit nye badeværelse.