FARVER OG FORMER


Tænk på, at du er den, der har brug for at føle sig godt tilpas i dit badeværelse. Fokusér på dig selv og din families behov. Tænk ikke så meget over andres holdninger. Vores håndvaske og toiletter leveres i både runde og mere robuste former. Vores stilfulde og moderne møbelsamling giver dig mange muligheder. Når det kommer til brusere, er der forskellige brusevægge, døre og kabinetter at vælge imellem.


Eksperiment med farver

Selvom det er et badeværelse, betyder det ikke, at alt skal være hvidt. Bare husk, at du givetvis vil skulle leve med de valgte farver i nogen tid. Mørke farver kan ofte gøre, at et lille område kan føles endnu mindre. I større rum kræver det harmoni. Derfor bør du omhyggeligt overveje de møbler, du monterer i dit badeværelse. Du kan starte med at vælge alle møbler som hvide, og derefter prøve at tilføje farver, lidt efter lidt. Hvis du ikke er sikker, skal du høre, bør du høre, hvad en professionel foreslår.


Belysning

Ofte glemmer folk vigtigheden af belysning, på trods af, at det har stor indflydelse på følelsen og oplevelsen af badeværelset. Til mindre badeværelser har du brug for en grundlæggende og praktisk belysning. I større badeværelser vil du formodentlig have glæde af stemningsbelysning. 

Alle større badeværelser bør typisk have to slags belysning. Et flot loftslys kan således gøre dit badeværelse til et lunt og dejligt sted. Det gør det perfekt, hvad enten du bare vil tage et hurtigt bad om morgenen, eller et længere, mere afslappende bad om aftenen. På den måde vil du altid kunne se dig selv i det rigtige lys.

 

Hvad kan du lide?

Det er dit badeværelse. Det betyder, at der er dig som skal bruge det hver dag. Så længe du kan lide, så er dét det rette badeværelse for dig. En typisk fejl ved renoveringer af badeværelset er, at man ofte er forsigtig med at prøve noget nyt - noget ukendt. Hvis du har brug for rådgivning fra en professionel, er du naturligvis velkommen til at kontakte Ifös partnere, eller spørge, når vi laver udstillinger.