VÆLG DET RIGTIGE PRODUKT

Når du skal vælge dine møbler

Med den rigtige belysning og de rigtige møbler er det nemt at skabe en god stemning på badeværelset - perfekt til enhver lejlighed.

Farver og muligheder

Den mest synlige del af dit badeværelse er skabene i selve badeværelsesmøblet. Vælg mellem elegante farver som mat grafit, mulvad eller hvide eller vælg et badeværelsesmøbel i træ, som gør det let at skabe en fin og raffineret stil på dit badeværelse.

Træmøbler

Træ ændrer udseende over tid, og det er præcis det fine ved dette materiale. Efter et par år vil det få en dybere farve. Både træets alder og oprindelse er med til at bestemme, hvordan træet ender med at se ud. Derfor kan der altid forekomme små farvejusteringer og afvigelser i mønstret fra vores katalog og showroom møbler og til de endelige møbler, du får leveret hjem til dig.

Funktion

Når det kommer til farver og materialer, er det altid et spørgsmål om smag. Når du planlægger, hvilke møbler der skal placeres hvor, så handler det om funktionalitet. Både rammerne og fronterne på alle vores skabe er lavet af fugtsikre materialer. De fugtsikre materialer gør alle overflader nemmere at rengøre. Et beskyttende lag syrehærdet lak anvendes på alle vores træmøbler. Det betyder, at vores møbler er ret fugtbestandige. Men alligevel anbefaler vi ikke at udsætte dem for vand i længere tid. Sørg for, at møblerne er i en sikker afstand fra dit bad eller badekar, og tør dem altid af med et tørt håndklæde eller en klud.

Fuldt monterede skabe

Når du modtager et af vores badeværelsesskabe, er det allerede fuldt-monteret. Det gør det meget hurtigt og nemt for dig at installere det på dit badeværelse. Mange af vores modeller er designede til vægmontering eller til placering op imod en væg. For nogle modeller er ben også en mulighed. 

Elektricitet og sikkerhed

I våde lokaler, såsom badeværelset, er der strenge krav til elektriske apparater. Af sikkerhedsmæssige årsager, bør elektriske ledninger altid overlades til en autoriseret fagmand. De vil vide, hvilke IP-ratings, der kræves af lamper og stikkontakter i de forskellige områder af dit badeværelse.

Form og størrelse

Vi har et bredt udvalg af møbler til dig at vælge imellem. Forskellige former og størrelser til forskellige formål. Vores bundskabe varierer mellem 40 cm. og 120 cm. På denne måde er det nemt at finde en løsning, der passer til dit badeværelse, uanset hvordan det ser ud.


Selvom du har et stort badeværelse, behøver du ikke nødvendigvis det største badekar eller det bredeste spejl for at udfylde hele rummet. Badeværelset er der for at imødekomme dine behov. Fokusér altid på formålet og udseendet, når du skitserer dit nye badeværelse.