VÆLG DET RIGTIGE BADEKAR

Når du skal vælge dit badekar

Vælg et badekar, der afspejler den måde, du skal bruger det på. Hvis du har en stor familie, bør du prioritere holdbarhed og nem rengøring. Hvis badekarret fungerer som et sted, hvor du kommer til at slappe af, bør du tænke mere på størrelse, materialer og komfort. Alle vores badekar er både praktiske og nemme at rengøre, hvilket sikrer dig en behagelig badeoplevelse.

Det er tid til at få det badekar, du altid har drømt om. Vi har badekar til næsten ethvert badeværelse, stort eller lille. Vores mindste optager mindre end en kvadratmeter (1300 x 700 mm), og vores største er store nok til to personer. Giv dit badeværelse et elegant udseende med et indbygget badekar. Men husk, det kræver mere plads omkring det.

Forskellige modeller og materialer

Stål emalje vil udholde tunge slid og er derfor et sikkert valg. Sanitær akryl er en god mulighed, hvis du foretrækker lange, varme bade og et strejf af luksus. Overfladen er blød og varm, og hvis der forekommer ridser, kan de let slibes og poleres. Husk, at et indbygget badekar kræver en adgangslås til vedligeholdelse og rengøring.

Ventilation og vandtætning

Da varmt badevand befugter luften i dit badeværelse, skal du sørge for at ventilationen er god. Og når du anvender det vandtætte fugemasse i væggene og gulvet omkring badet, skal du gøre det med ekstra forsigtighed.

Fin din egen stil her