Ifö toiletter

Når du skal vælge det rigtige toilet

Når du køber et nyt toilet, husk at det bliver brugt mange gange over en meget lang periode. Det betyder, at det skal være elegant, praktisk og holdbart. Toilettet er et element værd at være ekstra opmærksom på. Vælg den rigtige model og tilføj et elegant toiletsæde for at gøre dit toilet tiltalende for dig selv og dine gæster.

Ved udskiftning af et gammelt toilet med et nyt, skal du tilpasse til det eksisterende VVS. Et gammelt gulvmonteret toilet erstattes bedst med en model, der har en bredere fod. På den måde er gamle skruehuller let at gemme. Selvfølgelig har du mange flere muligheder, hvis du bygger et helt nyt badeværelse.
 

Gulvmonteret eller væghængt?

Du kan vælge mellem et klassisk gulvmonteret toilet eller et kompakt og stilfuld væghængt model. Vi har en bred vifte af moderne gulvmonterede modeller. Vælg bare et toiletsæde for at tilføje farve, stil og personlighed.

I de seneste år er vores væghængte modeller vokset i popularitet. Takket være det åbne rum under toilettet bliver rengøring let. En væghængt model er lige så sikker som en gulvmonteret model sammen med andre fordele.

 Forskellige størrelser

Vi producerer toiletter i forskellige størrelser. For høje og ældre mennesker anbefaler vi en af vores højere modeller. For komfort skal du sørge for at have plads nok på begge sider af toilettet. Mindste bredde er ca. 80 cm. Afløbsopløsningen er forskellig fra badeværelse til badeværelse. Vi har mange muligheder for at gøre det så funktionelt, som det muligvis kan være. Læs om Rimfree©, Fresh WC sticks og alle vores andre løsninger og innovationer her.

Nordisk kvalitet

Alle vores toiletter er både nordiske kvalitetscertificerede og CE-godkendte. Når du køber et Ifö-toilet, garanteres du altid den bedste kvalitet. Certificeringen betyder også, at vi har en hurtig reservedelsservice. Vi garantere at vi har reservedele i mindst 10 år efter at produktionen af produktet er standset.

Mindre skyl

Vores toiletter giver dig mulighed for at skylle effektivt med mindre vand. En normal skylning kræver ikke mere end 4 liter vand. En halv flush, på vores dual-flush modeller, kræver meget mindre. Her er standarden omkring 2 liter, men du kan faktisk justere skyl styrken selv til 6/3 liters.

Tilbehør

Afhængigt af din model kan du nemt tilpasse dit toilet på forskellige måder. Støtteskinner og automatiseret skylning er to eksempler på ændringer, der kan laves.

 

Se de mange muligheder her