Ifö Sense Art badeværelsesmøbler

Serien Ifö Sense Art er moderne og tidløs og passer ind i ethvert badeværelse. Den er vores mest fleksible møbelserie med et hav af muligheder i farver, møbelgreb, bredder og dybder. Alt sammen udført i et enkelt og smukt design med rene linjer. 

Ifö Sense Art fås i 5 matte farver: hvid, lava grå og midnatsblå samt to trælook eg og nøddetræ. Sammen med det store sortiment af greb giver Ifö Sense Art mange designmuligheder. Foretrækker du det enkle og strømlinede look, kan du i stedet vælge push-open funktionalitet, hvor du blot åbner skuffen eller lågen med et blødt tryk. Valgmulighederne har aldrig været større.

Fuld funktionalitet og soft close skuffer

Ifö Sense Art møblerne har naturligvis også skuffer med soft close, der giver en afdæmpet lyd på badeværelset, ligesom alle skabe har en fugtafvisende overflade, som gør dem særligt egnet til våde badeværelsesmiljøer.

Alle Ifö Sense Art håndvaske leveres desuden med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur, som gør rengøringen nem og enkel.
Som et ekstra tilvalg kan du få både skuffeinddelere, der hjælper med at holde orden i skuffen, pladsbesparende håndklædestænger til montering på møblet samt LED-belysning til skuffen, der tænder automatisk ved åbning.