Ifö VariForm håndvaske. Maksimal designfrihed til håndvaske.

Introducerer Ifö VariForm håndvaske

Et bredt udvalg af håndvaske

Runde, rektangulære, ovale og elliptiske

 

Fra cirkler og rektangler til ovaler og ellipser – Ifö VariForms æstetiske designkoncept inkorporerede fire geometriske grundfigurer i sine håndvaske. Det er et koncept, der åbner op for et væld af muligheder, så du kan tilpasse din badeværelsesindretning.

Ifö VariForms håndvaske til placering på bordpladen udnytter til fulde styrken i deres elegante design ved synligt at fremvise alle deres designegenskaber. Men også håndvaskene til nedfældning og underlimning i Ifö VariForm serien skaber deres helt eget særpræg, som får dem til at skille sig ud i forhold til bordpladen. Du bestemmer selv, hvordan du vil have din håndvask til at tage sig ud.

De seneste designtrends inden for håndvaske

Alsidig og ergonomisk

 

De strømlinede kanter på Ifö VariForm håndvaskene er det perfekte match til en banebrydende badeværelsesindretning. Bordstående og nedfældnings håndvaske findes både med- og uden et hanehul. Armaturet kan monteres i porcelænet eller på bordpladen, eller alternativt på væggen.

Alle Ifö VariForm modeller kommer med en dyb vask, der sikrer ergonomisk frihed. Håndvaskene, der er lavet af porcelæn af høj kvalitet, er modstandsdygtige over for revner og ridser og samtidig lette at rengøre.

Prisvindende design

iF DESIGN AWARD 2018

 

Ifö VariForm håndvaske har vundet en iF DESIGN AWARD 2018. Juryen var imponeret over serien, der fås i fire forskellige geometriske former. De roste konceptet og sagde, at VariForm produktporteføljen fuldender designfriheden.