• Tips og tricks

 • Sådan vedligeholder du dit badekar

  Mange badekar er fremstillet i emaljeret stålplade, der er nemme at rengøre. Anvend et almindeligt allround rengøringsmiddel, der ikke indeholder syre. Til afrensning kan du anvende en blød børste eller svamp. Skyl med vand og tør efter med en tør klud, så undgår du misfarvning og kalkrender på emaljen. Hvis der har dannet sig kalkaflejringer efter f.eks. en dryppende vandhane, kan du normalt anvende citronsyre til rengøringen, men sørg for at syren skylles hurtigt og grundigt af med vand umiddelbart efter rengøringen - ellers vil emaljen tage skade af syren.

  Til badekar i akryl gælder stort set samme rengøringstips som til emaljerede produkter. Men stærke syrer og basiske stoffer - herunder også almindelig vinduesvask - bør undgås. Hvis overfladen er blevet mat, kan du genskabe glansen ved at polere med f.eks. autosol, som også anvendes til polering af forkromede dele på biler og motorcykler.

 • Sådan vedligeholder du dit brusebad

  En hurtig og nem måde at forlænge dit brusebads levetid på er, at rengøre ofte med et almindeligt allround rengøringsmiddel og en blød klud eller svamp. Anvend den medfølgende gummiskraber efter hvert bad, og tør efter med en tør klud - så undgår du unødige kalkaflejringer.

 • Sådan vedligeholder du dine baderumsmøbler

  For at få størst mulig glæde af dine Ifö baderumsmøbler mange år ud i fremtiden, er det vigtigt med den rette vedligeholdelse og pleje.
  Overfladen på skabene og lågerne bør holdes rene og fri for fedt. Dette gøres bedst ved at tørre skabene af med en fugtig klud eller vaskeskind. Genstridigt snavs fjernes med varmt vand, evt. tilsat en lille smule opvaskemiddel eller brun sæbe. Tør straks efter med en tør klud, så evt. overskydende vand og fugt fjernes fra møblerne. Det er især vigtigt at aftørringen med den tørre klud bliver foretaget på kanter og samlinger, da det ellers med tiden kan få finér og laminat til at slippe skabskorpus.

  Ifös baderumsmøbler er godt beskyttet mod fugt, men bør alligevel ikke udsættes for direkte vandsprøjt. Direkte vandsprøjt eller vand, som løber fra vasken ned over møblet, og som ikke straks tørres af møblerne med en tør klud, vil med tiden kunne få laminatet/finéren til at boble op på kanter og i samlinger.  Derfor er det vigtigt, at møblerne holdes tørre og rene. Er møblerne placeret tæt på en bruseniche eller badekar, skal der være en tæt afskærmning mellem bruseniche/badekar i form af en brusevæg. Et badeforhæng er ikke tilstrækkeligt.

   

 • Sådan vedligeholder du din håndvask og toilet

  For at bibeholde glasurens rene og blanke overflade, er det nødvendigt at rengøre ofte. Ifö anbefaler 1 gang ugentligt. Anvend et rengøringsmiddel med syre, f.eks. eddike eller citronsyre. Den type rengøringsmidler har en pH værdi fra 2 – 3.

  Selve rengøringen udføres ved at påføre rengøringsmidlet på glasuren. Lad rengøringsmidlet virke et par minutter, hvorefter porcelænet renses med en stiv børste eller svamp. Er der opstået kraftige kalkbelægninger og misfarvninger, kan det være nødvendigt at lade rengøringsmidlet virke i længere tid af gangen, eller gentage behandlingen flere gange.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg skal bruge reservedele?

  Du kan med fordel anvende søgefunktionen på dette link: https://reservedele.ifo.dk/list
  Hvis du er slutbruger, opfordrer vi dig til at kontakte din lokale VVS-installatør for råd og vejledning.
  Vi garanterer at have reservedele 10 år efter produktet er udgået.

   

 • Hvad er Ifö Clean?

  Vi har som mål at bekæmpe snavs og kalk én gang for alle. Ifö Clean er en unik glasur, som beskytter ved at forsegle de mikroskopiske porer i porcelænen. Vores rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, er nu standard på alle vores porcelænsprodukter. Forbrugeren får et toilet med en meget slidstærk og glat overflade, der nemt kan modstå snavs og kalk, og som sørger for, at dit toilet i fremtiden vil være endnu nemmere at rengøre.

 • Findes der monteringsvejledninger på siden?

  Ja, der findes monteringsvejledninger for næsten alle produkter på produktsiderne. Derudover har vi lavet mange gode vejledninger, som du kan se på vores YouTube-kanal.

 • Mit toilet løber

  Dette løses ved at udskifte ventilringen i indløbsventilen. Kontakt din nærmeste VVS-installatør for at høre mere.

 • Service

  Oplever du problemer eller fejl med toilettet, så kontakt venligst butikken eller forhandleren, der har solgt dig produktet. Hvis de ikke kan ordne problemet, vil de kontakte os og finde en løsning.

 • Kan jeg ændre skyllemængden?

  Du må gerne ændre skyllemængden på dit toilet, hvis modellen har hel- og halvskyl. Derimod må du ikke ændre på skyllemængden, hvis dit toilet kun har enkeltskyl. Se mere på vores YouTube-kanal om, hvordan du gør.

 • YouTube film

  Se et udsnit af Ifös spændende produkter på vores YouTube-kanal.

  Her viser vi desuden toiletternes funktioner samt tips og tricks til montering og vedligeholdelse.