Kategori:

 • Sådan vedligeholder du dit badekar

  Mange badekar er fremstillet i emaljeret stålplade, der er nemme at rengøre. Anvend et almindeligt allround rengøringsmiddel, der ikke indeholder syre. Til afrensning kan du anvende en blød børste eller svamp. Skyl med vand og tør efter med en tør klud, så undgår du misfarvning og kalkrender på emaljen. Hvis der har dannet sig kalkaflejringer efter f.eks. en dryppende vandhane, kan du normalt anvende citronsyre til rengøringen, men sørg for at syren skylles hurtig og grundigt af med vand umiddelbart efter rengøringen, ellers vil emaljen tage skade af syren..

   

  Til badekar i akryl gælder stort set samme rengøringstips som til emaljerede produkter, men stærke syrer og basiske stoffer herunder også almindeligt vinduesvask bør undgås. Hvis overfladen er blevet mat, kan du genskabe glansen ved at polere med f.eks. autosol, som også anvendes til polering af forkromede dele på biler og motorcykler..

 • Sådan vedligeholder du dit brusebad

  En hurtig og nem måde at forlænge dit brusebads levetid på er at rengøre det ofte med et almindeligt allround rengøringsmiddel og en blød klud eller svamp. Anvend den medfølgende gummiskraber efter hvert bad og tør efter med en tør klud, så undgår du unødige kalkaflejringer.

 • Sådan vedligeholder du dine baderumsmøbler

  For at få størst mulig glæde af Deres Ifö baderumsmøbler mange år frem i tiden, er det vigtig med den rette vedligeholdelse og pleje.
  Overfladen på skabene og lågerne bør holdes rene og fri for fedt. Dette gøres bedst ved at tørre skabene af med en fugtig klud eller vaskeskind. Genstridigt snavs fjernes med varmt vand evt. tilsat en lille smule opvaskemiddel eller brun sæbe. Tør straks efter med en tør klud, så evt. overskydende vand og fugt fjernes fra møblerne. Det er især vigtigt at aftørringen med den tørre klud bliver foretaget på kanter og samlinger, da det ellers med tiden kan få finér og laminat til at slippe skabskorpus.

  Ifös baderumsmøbler er godt beskyttet mod fugt, men bør alligevel ikke udsættes for direkte vandsprøjt. Direkte vandsprøjt eller vand som løber fra vasken ned over møblet og som ikke straks tørres af møblerne med en tør klud, vil med tiden kunne få laminatet / fineren til at boble op på kanter og i samlinger.  Derfor er det vigtigt, at møblerne holdes tørre og rene. Er møblerne placeret tæt på bruseniche eller badekar, skal der være en tæt afskærmning mellem bruseniche/ badekar i form af en brusevæg. Et badeforhæng er ikke tilstrækkelig.

   

 • Sådan vedligeholder du din håndvask og toilet

  For at bibeholde glasurens rene og blanke overflade, er det nødvendigt at rengøre ofte. Ifö anbefaler 1. gang ugentlig. Anvend et rengøringsmiddel med syre, f.eks. eddike eller citronsyre. Den type rengøringsmidler har en pH værdi fra 2 – 3.

   Selve rengøringen udføres ved at påføre rengøringsmidlet på glasuren. Lad rengøringsmidlet virke et par minutter, hvorefter porcelænet renses med en stiv børste eller svamp. Er der opstået kraftige kalkbelægninger og misfarvninger, kan det være nødvendigt at lade rengøringsmidlet virke i længere tid af gangen, eller gentage behandlingen flere gange.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg skal bruge reservedele?

  Vores produkter går ikke i stykker lige med det samme. Men hvis uheldet skulle være ude, er det trygt at vide, at alle vores reservedele kun er et enkelt opkald væk. Vi garanterer, at reservedelene er på lager i mindst 10 år efter produktet er udgået.  

 • Hvad er Ifö Clean?

  Vi har som mål at bekæmpe snavs og kalk engang for alle. Ifö Clean er en unik glasur, som beskytter ved at forsejle de mikroskopiske porer i porcelainen. Vores rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, er nu standard på alle vores porcelains produkter. Forbrugeren får et toilet med en meget slidstærk og glat overflade, der nemt kan modstå snavs og kalk, det resulterer i, at dit toilet i fremtiden vil være endnu nemmere at rengør. 

 • Intel hose

  New text

 • Mounting instructions

  New text

 • Recommended height

  New text

 • Running toilet

 • Claims

 • Changing the flush volume

 • Shower label

 • Lime scale

 • YouTube movies