Sensorskyl

Det intelligente badeværelse

Gør dit badeværelse berøringsfrit

COVID-19 pandemien har fået os til at tænke mere på håndhygiejne, og hvad vi kommer i kontakt med på daglig basis. Derfor er offentlige steder, lige fra lufthavne til hoteller og restauranter, begyndt at renovere badeværelser, så de får berøringsfrie elementer. Det sker, fordi det, at fjerne behovet for at røre ved armaturer, toiletter, sæbedispenser og dørhåndtag, kan reducere spredningen af bakterier og vira - og give badeværelset er friskere og renere udtryk.

Men det gælder ikke kun på offentlige toiletter - det gælder også derhjemme. Det er derfor, at når der skal designes nyt badeværelse eller blot opgraderes ift. hygiejne, at flere og flere husejere vælger berøringsfri produkter. Hvis du leder efter badeværelsesinspiration, så tag et kig på nogle af de mest populære berøringsfri løsninger

Ifö sensorskyl

Toilet med sensorskyl

Sensorstyrede skylleknapper lader din familie skylle ud blot ved at bevæge hånden over sensoren, og de undgår således at komme i kontakt med et af de mest bakteriefyldte steder i hjemmet. Automatiske skyl fjerner ikke kun risikoen for spredning af bakterier, men de kan også forudindstilles til en bestemt mængde vand i skyllet, hvorved vandforbruget kan mindskes.

Ifö berøringsfri skyl er både hygiejniske og nemme at rengøre.
Berøringsfrit armatur

Berøringsfrit armatur

Ifølge det berømte US Medical Centre Mayo Clinic: "Forkølelse og virusladede dråber kan indeholde bakterier i flere timer efter, at de er landet på en overflade". Vira holder sig generelt aktive i længere tid på stål, plast og lignende hårde overflader end på stof og andre bløde overflader".

Sensorstyrede vandhaner forhindrer din familie i at være nødt til at røre ved håndtag og dermed påtage sig andres bakterier. Berøringsfri armaturer lader dig også spare vand ved at mindske tiden, hvor vandet løber, og ved at have automatisk slukfunktion. Berøringsfri vandhaner fås i et bredt udvalg af traditionelle og vægmonterede udgaver.
Ifö badeværelse

Berøringsfri stikkontakter

Stikkontakter er én af de mest berørte ting i hjemmet. Bevægelsessensor lys og automatisk belysning var allerede populær inden pandemien, men salget er steget markant siden. Og hvorfor ikke? De kan fås til rimelige penge, er lette at installere og gør det nemmere at undgå bakterier og vira. Glem ikke at kigge efter spejle med lys med sensorbelysning.
Ifö badeværelse.

Berøringsfri sæbedispensere og affaldsspande

Sæbedispensere er mindst lige så tilbøjelige til at samle bakterier som stikkontakter. Vi er vant til at se dem på offentlige steder, men der findes også et udvalg af flotte, prisvenlige berøringsfri dispensere til det private hjem.

Og med en berøringsfri affaldsspand kan du undgå at få bakterier på dine rene hænder ved at skulle røre et beskidt låg. Også her er der et stort udvalg, inklusiv sensor og fodpedal spande.

Uanset om du skal lave en renovering af dit badeværelse eller er på udkig efter et renere og mere hygiejnisk nyt badeværelse til din familie, så overvej at gå den berøringsfri vej. Med mange smarte og attraktive løsninger at vælge imellem, kan det næsten ikke gå galt.

Natur i Norden

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure