Hvordan bruges Fresh WC stick?

Ifö Fresh WC stick er en nem måde at holde dit toilet frisk og rent uden at have duftblokke til at hænge på indersiden af toiletskålen. Ifö WC sticks bidrager til at bekæmpe snavs og bakterier.

Derudover sikrer Ifö Fresh WC sticks en frisk duft i og omkring toilettet og giver dermed et mere behageligt toiletmiljø. Du kan vælge mellem to forskellige duftvarianter: Ocean og lime, så du kan finde den duft, der passer dig bedst. Hver pakke indeholder 5 sticks.

Hvorfor bruge Ifö WC sticks?

Alle toiletter fra Ifö er overtrukket med vores specielle glasur Ifö Clean, som har en glat og lukket overflade, der sikrer, at snavs og kalk ikke så let sætter sig fast. Hvis du bruger Fresh WC sticks i toilettet som et supplement, hjælper det med at holde overfladen i toilettet ren. Vi anbefaler dog at rengøre toilettet én gang om ugen.

Se vores rengørings- og vedligeholdelsesguide

Hvordan virker Ifö’s toilet sticks

Ifö Fresh WC sticks virker hovedsageligt på samme måde som WC blokke og toiletrens, men de er ikke synlige i toiletskålen. I stedet er Ifö Fresh WC sticks placeret i en lille beholder under skyllekappen, og dermed forbliver den inde I toilettet. Hver gang du skyller ud, vil frisk duft og rengøringsmiddel fra sticken blive frigivet sammen med toiletvandet. Du vil se, at vandet har en svag blå farve, hvilket er tegn på, at WC sticken virker. Når det er tid til at skifte WC sticken, løfter du blot skylleknappen op og indsætter en ny Fresh WC stick.

Den største forskel mellem en WC blok og en Fresh stick er, at mens WC blokken rengør toiletskålen i det område, den er placeret, så er sæben fra Fresh WC sticken frigivet sammen med toiletvandet, når du skyller ud, og er derfor bedre fordelt i toiletter. Det sikrer en bedre rengøring, der reducerer bakterier, render og dårligt lug

Hvilke toiletter kan bruge Ifö Fresh WC sticks?

Fresh WC sticks passer til alle Ifö’s seneste serier: Ifö Sign, Ifö Sign Art, Ifö Spira and Ifö Spira Art. Indholdet i en WC stick holder til op til 120 skyl. Når vandet ikke længere er blåt, er WC sticken brugt op, og det er tid til at skifte den. Fjern ikke WC sticken, når den er tom, men indsæt blot en ny Fresh WC stick i beholderen.

Vandet bliver ikke blåt, når jeg bruger Fresh WC stick

Det kan ske, at vandet toilettet ikke bliver blåt, når du skyller ud. Dette man ske, hvis:

  • Der er flere sticks i beholderen på samme tid. Der må kun være én.
  • Den eksisterende WC stick er ikke opbrugt.

Hvis du putter flere WC sticks I på samme tid vil de klumpe sammen, og det vil resultere i, at sticken ikke virker. Er en stick tom, skal du dog ikke fjerne den men blot putte en ny i – dette tæller ikke som flere sticks.

Problemet løses let ved at rengøre beholderen under skylleknappen, der hvor sticken er placeret. Fjern først WC sticken og rens derefter røret med varmt vand. Derefter kan du putte en ny Fresh WC stick i beholderen.

Blå striber bagerst i toilettet

Hos nogle sætter den blå farve sig bagerst i toiletskålen, og mange tror, at det er fordi, at toilettet er begyndt at løbe eller fordi porcelænet er blevet misfarvet. Det er heldigvis sjældent tilfældet, men skyldes i stedet kalk, der ikke er blevet fjernet. Den blå farve bagerst i kummen er således blot et tegn på, at toilettet trænger til at blive gjort rent, og det kan forholdsvist nemt fjernes med lidt knofedt.

Hvor kan jeg købe Fresh WC sticks til mit toilet?

Fresh WC stick kan købes i de fleste supermarkeder. Derudover sælger de fleste byggemarkeder også Ifö Fresh WC sticks. Fresh WC sticks kan også købes online.

For at forlænge levetiden på Ifö Fresh WC sticks anbefales det at opbevare dem et tørt sted, da det sikrer lang lagringsholdbarhed og høj ydeevne.

Se mere