Hvordan bruges Fresh WC stick?

Ifö Fresh WC sticks sikrer en frisk duft i og omkring toilettet uden at skulle have duftblokke til at hænge på indersiden af toiletskålen og giver dermed et mere behageligt toiletmiljø. Du kan vælge mellem to forskellige duftvarianter: Ocean og lime, så du kan finde den duft, der passer dig bedst. Hver pakke indeholder 5 sticks.

Hvorfor bruge Ifö WC sticks?

Ifö Fresh WC sticks er en nem måde at holde dit toilet frisk og indbydende uden at have duftblokke til at hænge på indersiden af toiletskålen. Ifö Fresh WC sticks har en rengørende effekt, når det gælder opløsning af fedt og snavs, men det forhindrer ikke kalkbelægninger på glasuren. Så ud over anvendelse af Ifö Fresh WC Sticks, er det nødvendigt at rengøre toilettet med et syreholdigt rengøringsmiddel (pH værdi 1-2) mindst én gang ugentligt for at holde toiletglasuren ren og glat for kalkbelægninger.

Se vores rengørings- og vedligeholdelsesguide

Hvordan virker Ifö’s toilet sticks

Ifö Fresh WC sticks virker hovedsageligt på samme måde som WC blokke og toiletrens, man sætter på indersiden af toiletskålen, men de er ikke synlige i toiletskålen. I stedet er Ifö Fresh WC sticks placeret i en lille beholder under skyllekappen, og dermed forbliver den inde I toilettet. Hver gang du skyller ud, vil frisk duft og farve fra sticken blive frigivet sammen med toiletvandet. Du vil se, at vandet har en svag blå farve, hvilket er tegn på, at WC sticken virker. Når det er tid til at skifte WC sticken, løfter du blot skylleknappen op og indsætter en ny Fresh WC stick.

Den største forskel mellem de traditionelle WC blokke og en Fresh stick er, at Ifö Fresh WC sticks ikke blokerer for vandet, som skylles rundt i skålen. Derfor får man en mere jævn fordeling af vandet når man anvender en Ifö Fresh WC stick. Derudover er Fresh WC sticks en mere hygiejnisk løsning, da de ikke samler bakterier i toiletskålen.

Hvilke toiletter kan bruge Ifö Fresh WC sticks?

Ifö Fresh WC sticks passer til alle Ifö’s seneste serier: Ifö Sign, Ifö Sign Art, Ifö Spira and Ifö Spira Art. Indholdet i en WC stick holder til op til 80 skyl. Når vandet ikke længere er blåt, er WC sticken brugt op, og det er tid til at tilføje en ny stick via toilettets skylleknap. Den gamle stick er forsvundet, og du skal derfor ikke tænke på at fjerne den, inden du isætter en ny.

Vandet bliver ikke blåt, når jeg bruger Fresh WC stick

Det kan ske, at vandet toilettet ikke bliver blåt, når du skyller ud. Dette man ske, hvis:

  • Der er flere sticks i beholderen på samme tid. Der må kun være én.
  • Den eksisterende WC stick er ikke opbrugt.

Hvis du putter flere WC sticks I på samme tid vil de klumpe sammen, og det vil resultere i, at sticken ikke virker. Er en stick tom, skal du dog ikke fjerne den men blot putte en ny i – dette tæller ikke som flere sticks.

Problemet løses let ved at rengøre beholderen under skylleknappen, der hvor sticken er placeret. Fjern først WC sticken og rens derefter røret med varmt vand. Derefter kan du putte en ny Fresh WC stick i beholderen.

Blå striber bagerst i toilettet

Hos nogle sætter den blå farve sig bagerst i toiletskålen, og mange tror, at det er fordi, at toilettet er begyndt at løbe eller fordi porcelænet er blevet misfarvet. Det er heldigvis sjældent tilfældet, men skyldes i stedet kalk, der ikke er blevet fjernet. Den blå farve bagerst i kummen er således blot et tegn på, at toilettet trænger til at blive gjort rent, og det kan forholdsvist nemt fjernes med lidt knofedt.

Hvor kan jeg købe Fresh WC sticks til mit toilet?

Fresh WC stick kan købes i de fleste supermarkeder. Derudover sælger de fleste byggemarkeder også Ifö Fresh WC sticks. Fresh WC sticks kan også købes online.

For at forlænge levetiden på Ifö Fresh WC sticks anbefales det at opbevare dem et tørt sted, da det sikrer lang lagringsholdbarhed og høj ydeevne.

Se mere