Ifö badeværelse

Toiletdesign:

Sådan balancerer du hygiejne og design

Find det rigtige design og form

At indrette og opgradere badeværelset kan være både sjovt og kreativt. Ønsker du at opgradere badeværelset, bør du også overveje at udskifte dit toilet.

Når du ser på dine muligheder, kan du blive overrasket over udvalget af toilet modeller, former og funktionalitet, såsom vandbesparende teknologi eller Ifö Rimfree® design.

Lad os kaste et blik på de nyeste trend, og hvordan du finder det rigtige toilet til dit badeværelse.

Væghængte toiletter vs. gulvstående toiletter

Når du leder efter nyt toilet, er monteringen af toilettet en vigtigt faktor.

Ifö væghængt toilet

Væghængt toilet

I flere og flere moderne badeværelser ser man væghængte toiletter installeret. Et væghængt toilet skjuler elegant rør og cisternen bag væggen og gør gulvet frit under toilettet, så det nemmere kan rengøres. Samtidig er det oftest et mere æstetisk og funktionelt valg.

Væghængte toiletter kan monteres i forskellige højder og gør det derfor muligt fleksibelt at tilpasse installationshøjden til dit badeværelse.

Samtidig kræver det at installere et væghængt toilet mere end et gulvstående, da rør og cisterne skal monteres bag væggen. Vær derfor sikker på, at det er muligt at montere på dit badeværelse, eller monter cisternen uden på væggen og skjul den med en halvmur.
Ifö gulvstående toilet

Gulvstående toilet

Med et klassisk, tidløst design er gulvstående toiletter nemmere at installere end et væghængt toilet og tilbyder mange af de samme funktioner.

For at sikre, at toilettet passer ordentligt, kan man også vælge en høj model /4 cm højere end standardhøjden), som er særlig praktisk til folk med begrænset mobilitet.

Rimfree®, nem rengøring og vandbesparende teknologi

Hygiejne

Hvis du ønsker ekstra hygiejne på badeværelser, gør toiletter med integreret sensor det muligt at aktivere toiletskyllet blot ved at føre hånden hen over knappen.

De er tilgængelige i to forskellige modeller; batteri eller strømdrevet, så vær opmærksom på, hvilken der passer bedst til dit toilet.

Ifö sensorskyl

Rengøringsvenlig

Ved at vælge den rigtige overflade til dit toilet, kan du spare meget tid på rengøringen.

Rengøringsvenlige overflader gør det nemmere at tørre skidt og bakterier af toilettet, mens et Rimfree® design fjerner hjørner, hvor bakterier og snavs kan udvikle sig.

Så hvis hygiejne er vigtigt for dig, så vær opmærksom på at tjekke efter toiletserier med Rimfree® design såsom Ifö Spira serien.

Ifö toilet

Vandbesparende toiletter

Med de nyeste vandbesparende toiletter kan du minimere dit daglige vandforbrug markant.

Hvis det at spare vand er en prioritet, så kig efter den nyeste vandbesparende teknologi, der har ned til 4/2 liter pr. skyl. En stor forskel sammenlignet med ældre toiletter, der har op til 6 liter pr. skyl.

Vær opmærksom på, at dette kun gælder for gulvstående toiletter.

Ifö Rimfree toilet

Toiletdesign ned til den mindste detalje

Uanset, hvilket model du går efter, så glem ikke at være opmærksom på detaljerne. Her er det særligt vigtigt at være opmærksom på at vælge et toiletsæde, der passer til dimensionerne på dit toilet.

At matche toiletsædet til toilettet er essentielt for at sikre optimal funktionalitet og for at simplificere rengøringen. Men forskellige former såsom rundt, u-formet eller ovalt og materialer som hård plast, blød plast og porcelæn er ikke de eneste funktioner, der er vigtige at fokusere på.

For at få mest muligt ud af toilettet bør du også overveje særlige funktioner som soft close og QuickRelease. Se her, hvad det betyder:

Soft close & QuickRelease

Soft close funktionen, som fås i de fleste serier, sikrer, at dit toiletsæde og låg kan åbnes og derefter roligt lukkes, så du undgår skade på toilettet fra et brat lukket sæde.

Toiletsæder med integreret QuickRelease funktion gør rengøringen af både toilet og sæde nemmere, da toiletbrættet let kan løftes af toiletskålen.

Ifö Soft Close toilet

Populære Ifö toiletter

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure