badeværelse

RENOVERING ELLER fornyelse AF BADEVÆRELSET

Hvor langt skal du gå for et nyt look?

Ud af alle rummene i vores bolig er badeværelset det rum, vi oftest ønsker at shine op. Det er dog også et af de dyreste rum at renovere. Renovering af badeværelse kan være overvældende og renoveringsprisen afhænger af dine renoveringsplaner.

Men skal man altid renovere alt for at få en nyt og frisk udtryk? Måske ikke.

5 nemme trin til opdatering af badeværelset

Hvis du er på udkig efter minimal indsats og omkostninger, men ikke vil gå ned på det nye udtryk, er der 5 tips og tricks til billig renovering af badeværelse, der kan give dit badeværelse et helt nyt og stilfuldt udtryk på ingen tid.

Frisk op med nye elementer

Den nemmeste og mest omkostningseffektive måde at give dit badeværelse en makeover er med små billige udskiftninger og tilføjelser til de eksisterende produkter. Her er en liste med 5 hurtige måder at friske dit badeværelse op:

1. Udskift dit bruseforhæng

Vi ved alle, at bruseforhænget er den mest økonomiske løsning. Men de er ikke altid det bedste valg, når badeværelset skal holdes fri fra vand, samtidig med at det let kan blive muggent over tid. At udskifte dit badeforhæng er en nem måde at friske badeværelset op på få minutter.

Udskift dit bruseforhæng jævnligt eller udnyt chancen for at opgradere dit bruseområde med en brusevæg. De kommer i mange modeller og størrelse og kan hurtigt friske badeværelsets udtryk op.

Ifö shower

2. Opgradér belysningen

Det rigtige valg af belysning kan nemt ændre atmosfæren på dit badeværelse. Det er ingen overraskelse, at det at ændre badeværelseslyset er én af de nemmeste og mest almindelige måder at renovere hjemmet.

Hvis du går efter hyggelig belysning, så overvej at investere i dæmpbar lys eller integreret lys, såsom badeværelsesspejle med lys.

Ifö badeværelsesspejl

3. Redesign og omorganisér

Mange af os har ikke så meget plads på badeværelset. For at få mest ud af en renovering af lille badeværelse, kan smarte badeværelsesskabe og opbevaringssystemer være en god, budgetvenlig løsning, der hurtigt opgraderer stilen og funktionaliteten på badeværelset.

Badeværelsesskabe giver mere opbevaringsplads til dine badeværelsesprodukter, skaber et ordentligt og organiseret udtryk og spare værdifuld plads på små badeværelser.

Ifö skuffe i Sense Art badeværelsesmøbel

4. Opgradér din håndvask

Hvis du ønsker at gå lidt længere i opdateringen af badeværelset, kan en ny håndvask hurtigt skabe et nyt look på dit badeværelse.

Når det kommer til udformning, er der ingen begrænsninger. I takt med at badeværelsesindretning har skiftet mod organiske og naturlige former, kan bløde kurver ved runde ovale og ellipse-formede håndvaske skabe et helt nyt udtryk på badeværelset.

Ifö washbasin

5. Opgradér dit toilet

Gamle toiletter kan bruge helt op til 13 liter vand pr. skyl. Det bliver til en signifikant mængde vand hver dag.

Overvej derfor at skifte til et nyt, mere effektivt og miljøvenligt toilet. Ikke alene skaber det en ny følelse på badeværelset, det kan også mindske brugen af vand og omkostningerne i det lange løb.

Ifö toilet

Hvis der ikke er nogen vej udenom renovering

Du har lækageproblemer fra installationer, der har behov for udskiftning. Du har måske kig på et helt nyt badeværelse inkl. nye fliser, flytning af rør og arkitektoniske ændringer i forhold til eksempelvis toilet og bruseområde. Nogle gange er der ikke nogen vej udenom. Men det er svært at give et estimat på renoveringsprisen. Det involverer måske at hakke gulvet op, et løbene toilet eller uforseglede fliser eller gulve.

Fra renovering af et lille badeværelse til store projekter kan omkostningerne til en professionel VVS-installatør, timerne der skal bruges og mængden af materialer varierer meget. Der er meget at overveje, inklusiv pris på renovering, badeværelsets mål og om du skal gøre det selv eller få professionel hjælp. Hvis du beslutter dig for at gå all-in, så vær sikker på at skabe et godt overblik over prisen på badeværelsesrenovering.

At opfriske dit badeværelse behøver dog ikke at være dyrt eller tidskrævende. Du behøver ikke altid at have store planer, når du vil opgradere din badeværelsesoplevelse. Det er aldrig en dårlig ide at følge badeværelsestrends eller få inspiration til badeværelset til små tilføjelser, udskiftninger eller lignende, der kan give dit badeværelse et unikt udtryk.

Ifö håndvask

Populære Ifö produkter

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure

Flere inspirationsartikler og designtips