Ifö håndvask på Sense Art møbel

Elegante og alsidige håndvaske

Håndvasken har stor indflydelse på, hvordan dit badeværelse fremstår. Og heldigvis kan den fås i et stort udvalg af former, størrelser og stil.

Det kan dog være svært at beslutte sig, hvilken vask du skal vælge til dit badeværelse, med alle de mange muligheder. Vi har samlet nogle af de vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger håndvask:

  • Hvor stor er den plads du har til håndvasken? Foretrækker du en lille og enkel vægmonteret vask, eller har du plads til en dobbelt håndvask?
  • Hvor nem skal vasken være at holde ren? Skal den integreres i bordpladen, så snavset ikke kan gemme sig? Eller limes på bordpladen?
  • Hvilken stil skal den have? Skal den smelte sammen med bordpladen, så den optager mindre plads? Eller har du måske lyst til et design ud over det sædvanlige?
  • Hvor funktionel skal placeringen af håndvasken være? Vil du have underskabe til opbevaring? Eller foretrækker du måske en frithængende håndvask?

Ifö passer til ethvert badeværelse

Der er ikke noget bedre end et smukt og forfriskende badeværelse, hvor du kan skylle en lang dag af dig – og den følelse kan du også opnå ved blot at vælge en smuk og æstetisk håndvask til dit badeværelse.

Med Ifö’s badeværelsesserier finder du håndvaske, som passer til enhver badeværelsesløsning – og til enhver stil. Uanset om du planlægger en total renovering af dit badeværelse, eller du blot vil tilføje en ny enhed i dit badeværelse, kan vores håndvaske med få tag give dit badeværelse et løft.

Vores Ifö Spira og Sense Art serier omfatter mange forskellige typer håndvaske, som alle kan hjælpe dig med at designe det helt perfekte badeværelse. Lad os kigge på de mange muligheder, så du nemmere kan vælge den håndvask, der bedst opfylder dine behov.

Ifö håndvaske

Let at rengøre

Som mange af os bruger du nok også håndvasken mange gange om dagen. Derfor er det vigtigt at vælge det rette design og funktionalitet. Hos Ifö finder du håndvaske til alle badeværelser uanset størrelse og form. Det er lige meget, om du planlægger en fuld renovering eller blot vil udskifte få elementer. At vælge den rette håndvask kan gøre hele forskellen.

Tips til at holde håndvasken ren:

  • Rengør den med vand og almindeligt rengøringsmiddel.
  • Brug ikke skuremiddel
  • Undgå rengøringsmidler med syre, såsom saltsyre og svovlsyre og andre stærke rengøringsmidler som kaustisk soda.
  • Fjern kalk med citronsyre og eddikesyre eller andre almindelige afkalkningsmidler.
Ifö håndvask

Ifö Spira Art

Det er faktisk muligt at gøre dit badeværelse til en elegant kunstart. Vores serie, Ifö Spira Art, er udviklet specielt til forbrugere med et skarpt blik for detaljer og et varmt hjerte for design. Det slanke og enkle design skabt af den danske arkitekt Knud Holscher giver seriens kvalitetsvaske en ubesværet følelse af luksus – og skaber håndvaske der er både arkitektoniske og smukt moderne.

Ligesom vores serie, Ifö Spira, er håndvaske i Ifö Spira Art serien fremstillet med vores specielle Ifö Clean glasur, der gør håndvasken endnu nemmere at holde ren. Håndvaskens bløde og afrundede former er både smukke og rengøringsvenlige, da snavs og smuds ikke har nogen skarpe hjørner, hvor det kan gemme sig.

Ifö Spira Art håndvask

Populære Ifö håndvaske

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure