Toilet tips & tricks

Et toilet virker som et simpelt produkt - indtil det stopper med at virke, og du skal kigge nærmere på det. Men heldigvis har vi samlet nogle af de vigtigste emner om toiletter, så du kan finde en løsning på dine toiletproblemer.

Udskiftning af toilet

Sådan udskifter du dit toilet

Inden du går i gang med at udskfte dit toilet, kan det være en god ide at rådføre sig med en VVS-installatør.

Læs mere her
Ifö toilet

Hvilket toilet har jeg?

Det er heldigvis let at finde ud af, hvilken toilet model du har.

Læs mere her
S- eller P-lås

Har dit toilet P-lås eller S-lås?

Når du skal købe nyt gulvstående toilet, er det vigtigt at vælge samme vandlås som på dit gamle. Lær forskellen på S-lås og P-lås her.

Læs mere her
Ifö ´skylleknap

Problemer med skylleknappen og toiletskyllet

Normalt tænker man ikke så meget over funktionen af skylleknappen på et toilet, den knap du trykker på, når du skyller ud i dit toilet. Men lige så snart skylleknappen ikke virker, er halvdelen af toilettets funktionalitet væk.

Læs mere her
Ifö toilet

Sådan stopper du et løbende toilet

Det første du kan gøre for at stoppe et løbende toilet er at lukke for vandet. Men det løser kun problemet nu og her. Så derfor er det vigtigt, at du finder årsagen til, hvorfor dit toilet løber.

Læs mere her
Ifö toiletsæde

Udskiftning af toiletsæde

Der kan være flere grunde til, at du har behov for at udskifte dit toiletsæde. De mest hyppige årsager er enten at du har udskiftet dit toilet, eller at dit toiletsæde er gået i stykker.

Læs mere her
Ifö Fresh sticks

Hvordan bruges Fresh WC stick?

Ifö Fresh WC stick er en nem måde at holde dit toilet frisk og rent uden at have duftblokke til at hænge på indersiden af toiletskålen. Ifö WC sticks bidrager til at bekæmpe snavs og bakterier.

Læs mere her