Ifö badeværelse med spejlskab

Hvorfor skal du gå efter et

badeværelsesspejl med lys?

Magien ved oplyste spejle og spejlskabe

Lysets design har en stor effekt på, hvordan vi har det i vores hjem. I de nordiske lande optimerer vi konstant designet på vores lysinstallationer for at opfylde behovet for lys i hverdagen. Specielt i vores private hjem vælger vi i højere grad smart belysning som modvægt til de korte dage med dagslys og for at få os igennem vinterhalvåret. Og det gælder naturligvis også på vores badeværelser.

Lys kan være simpelt og ydmyg. På samme tid kan det omslutte, skabe fokus og vise kontraster. På vores badeværelser ønsker vi oftest begge funktioner. Vores lys skal være funktionelt, men det skal også skabe varme og en hyggelig atmosfære.

Så hvordan kombinerer man det bedste fra to verdener? Se, hvordan moderne badeværelsesspejle kan hjælpe med at skabe det perfekte atmosfære på badeværelset.

Prikken over i'et med lys på badeværelset

At finde den perfekte belysning til badeværelset er ikke kun et spørgsmål om at installere flere lyskilder. Det handler om at skabe den perfekte atmosfære med det rigtige valg af naturligt og æstetisk lys.

Her er alt, du behøver at vide om badeværelsesspejle med lys.

Potentialet ved oplyste spejle

Hvis der er et sted i huset, vi ønsker at se os selv mest præcis, så er det på vores badeværelse. Specielt når vi står foran spejlet på badeværelset, ønsker vi ikke dårlig lys, som giver skygger på vores ansigt.

Derfor gør oplyste badeværelsesspejle og spejlskabe med lys et indtag på moderne badeværelser: De giver den funktionelle belysning vi har brug for på vores badeværelse, mens de bibeholder det bløde og varme lys, man ønsker fra indirekte belysning.

Ifö badeværelse

Badeværelsesspejle vs. badeværelsesspejle med lys

Uanset om det er rundt, lille eller stort, så er badeværelsesspejle med integreret lys ikke anderledes end almindelige spejle, du normalt montere på dit badeværelse - bortset fra, at de kommer med integreret LED-lys.

Du kan finde dem med integreret LED-belysning monteret på toppen af spejle eller med to aflange lysstriber i kanten af spejlet.

Dette smarte setup med lys sikrer, at din daglige rutine ikke påvirkes af dårlige belysning og skygger, mens ved bunden af spejlet netop kan bidrage til dette på dit badeværelse.

Ifö badeværelsesmøbler

Det fantastiske ved spejlskabe med lys

Hvis du ønsker at have alting et sted, kan du også kombinere badeværelsesspejle med badeværelsesskabe. Spejlskabe med LED-lys kan fås i mange størrelser og former, inklusiv låger der har spejle på begge sider. Det har den fordel, at der bliver mere spejlplads samt opbevaringsplads til eksempelvis kosmetik eller tandbørsten inden for rækkevidde.

Det topmonterede LED-lys på toppen af badeværelsesskabet sikrer den perfekte balance mellem blødt lys, der skaber atmosfære på badeværelset, og skarpt nok lys til, at det kan bruges i de daglige rutiner.

Uanset om spejlet eller spejlskabet kommer med lys eller ej, er LED-belysning en god måde at spare energi, da LED-lys er miljøvenligt og er kendt for at holde meget længe.

Så hvad venter du på?

Ifö spejlskab

Du kommer nok forbi badeværelsesspejle og spejlskabe i mange former, størrelser og med forskellige rammer. Det er op til dig at vælge den stil, der matcher dine præferencer og finde det rette balance mellem æstetik, design og funktionalitet.


Populære badeværelsesspejle med lys

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure

Flere inspirationsartikler og designtips