Ifö håndvaske

HÅNDVASK TIL BADEVÆRELSET:

HVILKEN STIL PASSER TIL DIG?

Frithængende håndvaske vs. håndvaske med underskab

Den håndvask, du vælger, kan have stor indflydelse på den overordnede æstetik i dit badeværelse. Håndvask designet kan være klassisk, funktionelt eller minimalistisk. På samme tid kan det give et ekstravagant udtryk til den overordnede indretning af badeværelset.

Men udover designet er der et stort udvalg af modeller, former og materialer at vælge imellem. Se her, hvordan du finder den rigtige vask til dit badeværelse.

1. Gennemgå dit badeværelsesindretning

Start med at se på generelle parametre og dimensioner på dit badeværelse.

Størrelsen på dit badeværelse kan være en afgørende parameter for valget af håndvask. På små badeværelser bør du overveje at gå efter væghængt hjørnehåndvaske eller håndvaske særligt designet til små badeværelser, så du udnytter pladsen optalt rundt om og under vasken.

Modsat giver store badeværelser mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer håndvaske. Fra håndvaske, der er integreret i toiletbordet, til frithængende håndvaske - her er fordelene:

Håndvask uden underskab

Frithængende, vægmonterede håndvaske kommer i forskellige former og størrelser og er gode til at skabe en frisk og åben atmosfære på dit badeværelse.

Men det svævende udtryk er ikke kun et designvalg. For mange af os er det et krav at kunne navigere fleksibelt rundt om håndvasken - særligt hvis der skal være plads til en skammel, som et barn kan stå på, eller det er nødvendigt at kunne tå tæt på spejlet, når man skal barbere sig eller lægge makeup.

At gå efter en simpel, væghængt model kan give ekstra plads og samtidig give et minimalistisk udtryk.

Ifö badeværelse

Håndvask med integreret underskab

Hvis du leder efter ekstra opbevaringsplads, så overvej at tilføje et underskab til din håndvask.

De fleste modeller tilbyder integrerede underskabe, der er tilpasset i størrelsen og formen til din håndvask.

For at finde et badeværelsesmøbel, der passer ind i dit badeværelse, vær opmærksom på størrelsen på badeværelset, og hvilket effekt farven, størrelsen og højden på dit badeværelsesmøbel vil have.

Husk at efterlade nok plads mellem underskabets bund og gulvet, da det giver et lettere udtryk og samtidig gør det nemmere at gøre rent under skabet.

Ifö håndvask

2. Find det rette design

Når du har fundet den rette håndvask med eller uden underskab til dit badeværelse, skal du finde den rette form og størrelse.

Til små badeværelser kan du vælge mellem små håndvaske, der er særligt designet til at fulde så lidt som muligt.

Hvis du bor i en husstand med mange familiemedlemmer, deler du nok ofte badeværelset med andre end dig selv om morgenen. Afhængig af størrelsen på dit badeværelse kan det være værd at overveje en dobbelt håndvask. På den måde kan du skabe plads og reducere trafikken i den daglige morgenrutine.

Ifö dobbelthåndvask

3. Overvej glasur og overflade

De fleste af os foretrækker at holde rengøringen af badeværelset til et minimum. Derfor er det vigtigt, uanset hvilken størrelse og form du har valgt til din håndvask, at du vælger den rette glasur, da det er essentielt for rengøringsrutinen.

Da de fleste håndvaske er lavet af porcelæn, kan en glasur som Ifö Clean forsegle de små porer, der kommer i porcelænet, så det får en hård og glat overflade. På den måde har snavs og skidt sværere ved at sætte sig fast.

Ifö håndvask

Uanset, om du leder efter pladsbesparende små håndvaske eller familievenlige integrerede løsninger, er det værd at overveje model, størrelse, form og glasur som afgørende parametre.

Overvej dine prioriteter og undersøg dine muligheder, så du finder den perfekte løsning til dit badeværelse.


Populære Ifö håndvaske

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure