Montagevejledning & installation

Alle Ifö badeværelsesprodukter kommer med en vejledning til montering.

Find blot produktet i vores Online Produktskatalog, vælg fanen “Dokumenter og film“ og download montagevejledningen.

På vores produktsider finder du både tekniske tegninger, installationsvejledning, produktblade, 2D-filer, 3D-filer og andre relevante dokumenter.

Installationsvejledninger finder du på alle produktsider.

Du finder Ifö produkter i vores Online Produktkatalog


Må jeg selv installere Ifö's badeværelsesprodukter?

Du må som udgangspunkt selv installere alle badeværelsesprodukter fra Ifö. Dog gælder det for toiletter, at der skal være en stophane ved toilettet. Altså du skal have mulighed for at lukke for vandet direkte ved toilettet. Er der ikke det, skal du have en professionel VVS-installatør til at hjælpe dig med installationen.

Generelt anbefaler vi at du kontakter en professionel VVS-installatør I forbindelse med installation og reparation af vores produkter. Din garanti bortfalder, hvis et produkt er er forkert repareret, eller hvis der er defekter, der skyldes ukorrekt installation. Læs mere om garanti på Ifö-produkter her.

Ifö montagevideoer

Find montagevideoer på en række af vores toiletter og håndvaske på vores YouTube kanal eller via linket herunder.

Se alle installationsfilm

Montering af Ifö Sign toilet

Ifö Sign er en klassisk serie af håndvaske og toiletter, som giver dit badeværelse et enkelt og tidløst design. Toiletterne i Ifö Sign serien fås både i gulvstående modeller og væghængte modeller, med synlig cisterne og skjult cisterne.

Har du ikke tidligere haft et væghængt toilet skal du have installeret en cisterne inden du hænger Ifö Sign toiletskålen op.

Installation af Ifö Sign gulvstående toilet

Montering af Ifö Spira toilet

Ifö Spira og Spira Art er en serie af håndvaske og toiletter, som giver dit badeværelse et flot look. Toiletterne i Spira og Spira Art serien fås både i gulvstående modeller (s-lås og universal-lås) og væghængte modeller.

Installation af Ifö Spira væghængt toilet


Montering af Ifö Spira Art toiletsæde

Ifö Spira toiletsæder kommer i forskellige varianter. Fælles for alle er, at de leveres med to typer beslag. Beslag til fastmontering og beslag med QuickRelease. Quick Release gør det nemt at afmontere toiletsædet, hvilket er en fordel når toilettet skal rengøres.

Installation af Ifö Spira Art toiletsæde


Montering af Ifö brusevægge

Ifö Space brusedøre kan foldes helt ind til væggen, når de ikke bruges, og det sparer plads på badeværelset. Se her hvordan du monterer dem korrekt, så de ikke skraber mod gulvet.

Download pdf guide til montering af Ifö Space  (149 KB)

Download pdf guide til monering af Ifö Next brusekabine  (188 KB)