Hvad er Ifö Clean?

Ifö Clean er en unik glasur, som beskytter ved at forsegle de mikroskopiske porer i porcelænets overflade. Forseglingen gør det svært for smuds og bakterier at ophobe sig.

Ifö Clean giver dit toilet og din håndvask en meget holdbar og glat overflade, der gør det sværere for snavs og kalk at sætte sig fast. Du får derfor et toilet og en håndvask, der er mere rengøringsvenlig.

Hos Ifö har vi fokus på løbende at optimere og udvikle vores produkter helt ned i detaljen. Med Ifö Clean har vi udviklet en glasur, der forbedrer hygiejnen, uden at gå på kompromis med kvaliteten – eller prisen. Du finder Ifö Clean på alle vores porcelænsprodukter.

Hemmeligheden bag Ifö Clean

Ifö Clean glasuren er ekstrem tynd og finkornet, hvorved små mikroskopiske ujævnheder, som findes på keramikkens overflade jævnes ud. Dermed opnås en meget glat overflade, der er lettere at holde ren, sammenlignet med standardglasur.

Da overfladen bliver mindre modtagelig over for kalk og snavs, forlænges produktets levetid med Ifö Clean. Kalk og snavs har over tid en nedbrydende effekt på glasurens overflade.

Ifö håndvask

Rengøringsvenligt toilet

Hos Ifö er alle vores toilettet med Ifö Clean. Det gør at du får et mere rengøringsvenligt toilet. Den hårde og glatte overflade gør det sværere for kalk og snavs at sætte sig fast, og nemmere for dig at rengøre overfladen.

For at få det optimale rengøringsvenlige toilet, anbefaler vi at du vælger et toilet uden skyllekant fra vores Rimfree-serie og med et Quick Release-toiletsæde. Et toilet uden skyllekant har færre steder, hvor smuds kan gemme sig. Find rengøringsvenlige produkter

Se vores anbefalinger til rengøring af toiletter og håndvaske

Ifö toilet