Ifö Rimfree toilet

Nem rengøring med den rette indretning

Skab et rengøringsvenligt badeværelsesmiljø

Da vi bruger mere tid i hjemmet, er rene hjørner og overfalder blevet noget, vi tænker mere over. Et sundt badeværelsesmiljø er afgørende for at minimere infektionsrisiko og holde familien sund.

Rengøring af badeværelset bør være nemt med så få steder som muligt, hvor bakterier og skidt kan gro.

Fra rengøring af toilettet til et sundt bruseområde; her er tre essentielle badeværelsesinstallationer, der hjælper med at holde badeværelset rent på kort tid.

1. Hurtig og nem toiletrengøring

Toiletrengøring indeholder mange steps, fra at blive fri for kalkrester på indersiden af toiletskålen til at fjerne bakterier fra kritiske overflader til at vedligeholde den skinnende overfalde.

For at reducere tiden brugt på rengøring af toilettet, bør du overveje at investere i produkter, der kan holde i mange år ud i fremtiden, og som fortsat vil være nemme at rengøre.

Rimfree® teknologi er en af vores seneste innovationer, som du kan finde i moderne badeværelser. Det er designet til langtidsholdbare og hygiejniske badeværelser ved effektivt at reducere steder, hvor bakterier og skidt kan gemme sig. Sammenlignet med almindelige toiletter, fjerner designet på et Rimfree® toilet skjulte hjørner, der oftest er svære at rengøre.

Det hjælper dig med hurtigt at opdage snavs og minimere den tid, du skal bruge på rengøring.

2. Håndvaske i enkelt design

Har du nogensinde tænkt på, hvordan udformningen og overfladen på håndvasken har betydning for din rengøringsrutine?

Din håndvask skal være både æstetisk og praktisk. Moderne geometriske designs trender fra de firkantede standardmodeller til mere organiske former - og med god grund: De bløde kurver ved runde og ovale håndvaske er ikke bare et æstetisk valg, men sikre også en mere bekvemmelig badeværelsesrengøring. Så når du indretter dit badeværelse til at være mere rengøringsvenligt, så vær opmærksom på indersiden af håndvasken.

En håndvask med plads og med en rengøringsnem glasur kan få vandet til at flyde lettere og mindske skidt i hjørnerne. Uanset hvad du beslutter dig for, så vær sikker på at købe det korrekte tilbehør. Du kan finde de rigtige former til dit badeværelse her.

Til sidst bør du overveje berøringsfri løsninger. En berøringsfri vandhane er ikke kun til offentlige badeværelse. De gør et større indtag på private badeværelse og forbedre hygiejnen samtidig med, at håndvaskområdet bliver lettere at rengøre.

3. Nem rengøring af bad og bruseområde

Der er intet mere behageligt end et rent og skinnende brusebad. Dog kan det være en svær opgave at holde fugten væk.

Så hvordan holder man bedst overskydende vand fra vægge og fliser væk, når man har taget et bad? For at holde dit badeområdet så rent som muligt, bør du overveje at skifte det gamle bruseforhæng ud med en elegant brusevæg eller brusedør, der let kan tørres af.

Overflader, der er nemmere at tørre af, kan minimere kalk, bakterier og risikoen for skimmelsvamp og skaber således en sundere atmosfære på dit badeværelse.

Specielt i små badeværelser, kan brusedøre være en pladsbesparende løsning, da de kommer i mange størrelser og kan foldes ind mod væggen, når de ikke bruges. Husk at sikre, at vandet ikke kan løbe ud af brusenichen eller bruseområdet.

Før du beslutter dig, så tjek profilerne på din brusedør eller brusevæg. Frostet glas og aluminiumsprofiler kan gøre det langt nemmere at rengøre badeværelset. Glas er en forholdsvis nem overflade at rengøre og kræver oftest kun en klud og lidt glasrens.

Dit badeværelse skal være komfortabelt og imødekommende

Med nogle få opgraderinger til dit badeværelse kan du gøre rengøring af badeværelset lettere og skabe et sundt miljø på ingen tid.

Find ud af mere om materialer og deres betydning for et rent badeværelsesmiljø.


Populære rengøringsvenlige produkter

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!