Ifö badeværelse i grå nuancer

LILLE BADEVÆRELSE: SÅDAN OPTIMERER DU PLADSEN

De bedste møbler og løsninger til små badeværelser

Nordiske lande er kendt for deres små badeværelser. Men et lille badeværelse betyder ikke, at man behøver at skære ned på funktionalitet og indretning. Gå i stedet efter løsninger, der er fleksible og designet til små badeværelser.

Smarte opbevaringsløsninger kan gøre selv det mindste badeværelse mere praktisk og bringe en moderne, rummelig følelse til dig badeværelse.

Se her, hvordan du optimerer pladsen og får mest ud af det med pladsbesparende løsninger til små badeværelser.

Smarte bruseløsninger til små badeværelser

På et lille badeværelse er det svært at få plads til et badekar. Selvom man kan få badekar til små badeværelser. I stedet er brusehjørner eller svingbare brusedøre en god løsning til et lille badeværelse. Foldbare brusedøre eller svingbare brusedøre lavet af glas i høj kvalitet skaber en åben atmosfære, samtidig med at det er pladsbesparende.

Med det store udvalg af brusevægge, brusekabiner og brusedøre skal du vide følgende:

Brusehjørne
Brusevægge kan sættes fast på væggen i alle små hjørner af badeværelset. De fleste brusehjørner kommer med buede eller lige døre, der kan lukkes helt tæt grundet magneten, mens man bader, og åbnes både indad mod væggen eller udad, når badet ikke bruges.

Brusedøre

Enkelte brusedøre kan sættes fast direkte på væggen og passe ind på selv den mindste plads. Hvis du vælger én brusedør, så vær opmærksom på, om den kan flyttes eller foldes, så du kan skubbe den ind til væggen, når du er færdig i badet. Det sparer plads på badeværelset.

For både brusehjørner og brusedøre er det vigtigt at være opmærksom på, at de kan bevæges uden at ridse gulvet.

Læs mere om, hvordan du finder den bedste bruseniche til dit lille badeværelse.

Ifö bruseniche

Få mere plads på et lille badeværelse

Valget af håndvask har stor betydning for, om du nemt kan bevæge dig rundt på badeværelset. Ideelt sæt bør du undgå placeringer, hvor du støder ind i håndvasken under dine rutiner. Samtidig skal din håndvask være stor nok til, at der er plads til sæben og andre nødvendige toiletartikler.

Derfor er asymmetriske håndvaske, hjørne håndvaske og små håndvaske særligt designet til at optage så lidt plads som muligt og er derfor en god løsning til små badeværelser. Hvis de monteres på væggen, kan det skabe et barrierefrit miljø, hvor du nemt kan bevæge dig rundt på selv det mindste badeværelse.

Ifö badeværelse

Kombinér håndvasken med gode opbevaringsløsninger

Håndvaske kan komme i mange former og stilarter. Når du undersøger dine muligheder, så vær også opmærksom på integrerede opbevaringssystemer under håndvasken. Det er med til at optimere den begrænsede plads.

Hvis du eksempelvis vælger et underskab, så vælg et der passer præcis til håndvasken. Ved at integrere både vask og badeværelsesmøbel som én enhed, kan du opbevare toiletartikler og skabe et elegant, rent og ryddeligt udtryk.

Bedre opbevaringsplads på et lille badeværelse

Mens du undersøger dine opbevaringsmuligheder til små badeværelser, så vær opmærksom på, at der ikke er nogle badeværelsesmøbler, der står på gulvet. Kig i stedet på dine vægge og vælg badeværelsesmøbler og skabe, der kan hænges op på væggen.

Det du mister i dybden, får du i højden. Er pladsen over toilettet blevet brugt? Er der nok plads mellem skufferne i underskabet og de omkringværende badeværelsesmøbler? Måske er der plads til et smalt, højskab ved siden af håndvasken til ekstra opbevaring.

Vær til sidst opmærksom på detaljerne. Push-to-open funktionen kan være en god måde at spare et par centimeters plads, som håndtag og greb oftest optager. Derudover får du mulighed for at have ekstra praktiske accessories såsom et spejl eller en stikkontakt bygget ind i dit skab for at spare plads.

Vægmonterede møbler giver dig ikke kun mulighed for at få mest muligt ud af dit badeværelse. Det gør også din rengøringsrutine nemmere, da det gør gulvet mere synligt og nemmere at gøre rent.

Ifö overskab

Uanset, om det er brusenichen, håndvasken eller skabet til opbevaringsplads, så kan du få mest ud af dit lille badeværelse ved at matche dine møbler med det overordnede udtryk på dit badeværelse og få et mere åbent, pladsoptimerende og barrierefrit badeværelse.

Leder du efter de korrekte møbler og løsninger til små badeværelser?


Populære produkter til små badeværelser

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure

Flere inspirationsartikler og designtips