Ifö toilet

Ethvert hjem har brug for mindst ét.

Er det tid til nyt toilet?

Der er sket rigtig meget inden for indretning og design af badeværelser samt badeværelseselementernes funktionalitet i de senere år. Før du begynder på renovering af dit badeværelse eller indretning af badeværelset i dit nye hjem, har vi samlet et par tips og gode råd til dig.

Renovering af badeværelset - toilettet

Det ikke nogen helt enkel sag at renovere eller ombygge badeværelset. Du vil gerne være sikker på, at du vælger det rette toilet, der passer til dine behov og livsstil. Her er et par ting, det er værd at overveje:

  • Hvilket udtryk ønsker du i dit badeværelse – skal det være let og fx være med et væghængt toilet, hvor cisternen er elegant skjult i væggen, eller vil du hellere have en enkel og gulvstående model?
  • Hvor hygiejnisk og rengøringsvenligt skal det være – fx med eller uden skyllekant? Og hvad med kvaliteten på porcelænsglasuren?
  • Er vandforbruget vigtigt for dig?
  • Passer pris og kvalitet sammen?

Derudover, er der også en masse andre detaljer at tænke på, som fx farven på toiletsædet, soft close-hængsler og det overordnede design.


Ifö Spira badeværelsesserie

Badeværelsesserierne Ifö Spira og Ifö Spira Art sætter standarden for det moderne toilet af i dag. Rengøringsvenlig teknologi og holdbare og funktionelle løsninger sikrer, at du får et toilet og et badeværelse, som du og din familie vil have glæde af, i mange år fremover. Ifö Spira Art bringer det moderne skandinaviske design ind i dit badeværelse, med rene enkle linjer og former.
Læs mere om Rimfree toiletter

Væghængt toilet - en vedvarende designtrend

De fleste, der ombygger eller bygger nyt badeværelse, vælger et væghængt toilet. Rørføringer og vandcisternen er elegant skjult bag væggen, og selve toilet nærmest svæver over gulvet. Disse træk giver toilettet et let og moderne udseende, og gør det ekstremt nemt at gøre rent omkring toilettet.

Udskiftning af et gammelt gulvstående toilet til en væghængt model skal udføres af en faglært. Hvis du gerne vil have et smart og praktisk væghængt toilet, skal du kontakte din lokale VVS-installtør, der kan udføre installationen.

Ifö Spira toiletter - innovative detaljer

Ifö Spira toiletter er fyldt med innovative løsninger. For det første er alle modeller udstyret med Rimfree teknologi. Det betyder, at toilettet ikke har nogen skyllekant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig.

Derudover er tiden, som det tager cisternen af blive fyldt igen efter et skyl, blevet forkortet, så toilettet hurtigere er klar til et nyt skyl. Toiletterne er udstyret med en indercisterne, så vandet ikke kommer i kontakt med den porcelænet – og dermed dannes der ikke kondens udenpå toilettet.

Én ting har ikke ændret sig: kvaliteten. Alle Ifö toiletter er produceret med fokus på holdbarhed.

Ifö Rimfree toilet
Ifö toilet cisterne
Ifö Soft Close toilet

Vandbesparende dobbeltskyl

Et vandbesparende toilet er godt for miljøet og for din pengepung. Vi har gjort skyllemekanismen så effektiv, at der kun er brug for 2 liter vand til lille skyl og 4 liter til stort skyl – i stedet for de sædvanlige 3 og 6 liter.

Se her, hvor meget du kan spare ved at udskifte dit gamle toilet til et nyt vandbesparende

Små detaljer på badeværelset - sæder, hængsler, glasur

Sof tclose og QuickRelease-funktion til toiletsædet i hård plast kan være en god investering.

Når du lukker toiletsædet, sikrer soft close-funktionen, at låget lukkes forsigtigt og lydløst. Og når du skal gøre toilettet rent, kan du nemt taget sædet af med QuickRelease-funktionen, så du kan slippe af med bakterier og snavs. En anden innovativ detalje, der hjælper dig med at holde toilettet rent, er den rengøringsvenlige glasur - Ifö Clean.

Hold dit toilet frisk

Alle Ifö’s toiletter kommer med en smart nyskabelse: en automatisk opfriskningsfunktion. Du skal blot putte en Ifö Fresh WC Stick ind via skylleknappen, hvorefter toilettet automatisk frigør en tilpasset mængde frisk duft, hver gang du skyller. Så dufter og føles toilettet frisk og rent, og mængden af bakterier i kummen reduceres mellem hver rengøring.

Håndvaske, der matcher designet

Badeværelser skal ses som sammenhængende. For at skabe en rar og harmonisk følelse, bør alle elementer i badeværelset passe sammen. Ligesom Ifö Spira toiletterne afspejler Ifö Spira håndvaske den skandinaviske designtradition og natur.


Populære Ifö toiletter

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!