Ifö
Ifö badeværelsesmøbel i blå

ET RUM HELT FOR DIG SELV

Gør badeværelset til dit eget

Alt for ofte tænker vi på vores badeværelse som et praktisk sted, som deles med flere familiemedlemmer i hverdagen, når det hele skal gå op i en højere enhed.

Men for mange af os er det i dag blevet mere end blot et praktisk sted. Vores badeværelser bliver ikke længere kun brugt, når det er nødvendigt.

Det er et sted, man kan opholde sig. Faktisk bruger voksne i gennemsnit 416 dage af deres liv på badeværelset. Det er mere end et år af vores liv. Så hvorfor ikke få mest muligt ud af den tid?

Her er trin-for-trin guiden til at gøre dit badeværelse til dit eget.

1. Badeværelsesdesign: Balance mellem funktionalitet og komfort

Det perfekte badeværelsesdesign er meget mere end dekorative elementer og badeværelsesmøbler. Indretningen af et rum til dig slev betyder sikring af maksimal komfort og funktionalitet.

Og et hovedelement i dette er at skabe et sundt og rengøringsvenligt badeværelse. For at gøre rummet til mere end blot et badeværelse, så undersøg dit badeværelse og tjek for ting, der trænger til en opgradering.

Dette inkluderer måske udskiftning af det gamle brusehoved eller opgradering af en gammel løsning til en mere moderne, effektiv løsning. Faktisk kan mange produkter udskiftes hurtigt uden hjælp fra en professionel installatør.

Læs mere om let rengøring

2. Find dit eget badeværelsesdesign

At skabe et badeværelse helt til dig selv indebærer også at finde en unik stil, der skaber den atmosfære, du har brug for for at slappe af og føle dig hjemme på dit badeværelse.

Uanset, om det er en traditionel, moderne eller luksuriøs stil, der gør din dag bedre, så se her, hvordan du skaber et rum kun til dig:

Det traditionelle badeværelse
Komfortable badeværelsesmøbler og skinnende overflader på traditionelle badeværelser kan bringe en tidløs, klassisk elegance til dit badeværelse og daglige rutine.

Overvej at kombinere mørkere nuancer af blå, brun og grå med antikke møbler eller brug dekorative elementer såsom badeværelsesmøbler i træ.

En sund blanding af klassisk design og dekorative detaljer skaber en afslappende atmosfære, som du vil sætte pris på efter en travlt dag.

Det moderne badeværelse
Strømlinet design og en neutral farvepallette er karakteristisk for mange moderne badeværelser.

Fokus på rene, snørkelfri detaljer skaber et diskret, minimalistisk udtryk. For at finde de rigtige badeværelsesmøbler og andre produkter, er det aldrig en dårlig ide at følge de seneste badeværelsestrends.

Det online interiør magasin, Houzz, erklærer svævende badeværelsesmøbler, glas brusenicher, fritstående badekar og moderne rammefri spejle som hovedelementer på det moderne badeværelse.

Derudover bringer innovativ design som væghængte toiletter, skabe og håndvaske eller moderne designede berøringsfri skyl et elegant og enkelt udtryk til dit badeværelse - og dit sind.

Det luksuriøse badeværelse
Dit badeværelse er måske det rum i huset, hvor du ønsker at føle dig værdifuld og værdsat. Hvis dit nuværende badeværelsesdesign ikke reflektere dette billede, så er det tid til en fornyelse af badeværelset, så du kan få det luksus badeværelse, du fortjener.

Dog kan det være svært at implementere high-end idéer som fritstående badekar og store badeværelsesmøbler på det typiske lille nordiske badeværelse. Heldigvis kan luksusfølelsen også komme fra kvalitet og funktionalitet.

Tænk på den luksus, der er ved sensor teknologi, der reducerer berøring med badeværelsesprodukter, der kan samle mange bakterier, såsom skylleknappen. Eller den luksus der er ved perfekt badeværelsesbelysning, som er lyst nok til din morgenrutine, men også skaber afslappende omgivelser til dine rolige øjeblikke.

3. Tilføj et personligt touch

Lige meget hvilket design du går efter er det vigtigt at skabe en hyggelig badeværelsesatmosfære.

At tilføje dekorative elementer og opbevaringssystemer, såsom bokse til dine toiletartikler, kan simplificere din morgenrutine og give det sidste personlighed, som dit badeværelse har behov for, for at det bliver til dig eget.


Vi har alle brug for et sted for os selv engang imellem - for at slappe af, finde ny energi, starte en ny dag eller falde ned efter en travl dag. Så hvorfor ikke lave dit badeværelse til sådan et sted.

Har du brug for et sted for dig selv?


Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Flere inspirationsartikler og designtips