Ifö badeværelse i lys eg

5 vigtigste badeværelsemøbler til opbevaring

Sammensæt badeværelset med stil

Badeværelset er et sted, man kan slappe af, og hvor valget af badeværelsesmøbler gør en stor forskel. Det samler rummet, giver det karakter og sørger for den vigtige opbevaringsplads. Fra at tilføje nok badeværelsesskabe til opbevaring af alle toiletartikler til at hænge nogle hylder op til de vigtigste hverdagsprodukter.

Der er meget godt badeværelsesinspiration derude - og mange produkter at vælge imellem. For at gøre det nemmere har vi samlet en liste med vores favorit badeværelsesmøbler.

1. Væghængte skabe

Væghængte elementer, såsom badeværelsesskabe og væghængte toiletter, er gode til både små og store badeværelser. En vigtig funktion er, at de ikke optager plads på gulvet og dermed gør rengøringen af badeværelset til en nemmere opgave.

Lad os tage et kig på væghængte skabe. De er tilgængelige i mange forskellige størrelser og giver en god portion opbevaringsplads til badeværelset og mulighed for at holde det ryddeligt. Det er en god måde at udnytte vægpladsen (eksempelvis over toilettet) og samtidig have mulighed for at manøvre nemt rundt på badeværelset.

Ifö badeværelse med grøn marmor og hvide møbler

2. Badeværelses hylder

Badeværelseshylder er en god måde at skabe opbevaring til ting, du gerne vil have synlig. Husk, at det, du stiller på den åbne hylde, vil bidrage til det overordnede badeværelsesdesign: det kan være en stabel af flot foldede håndklæder eller dine favorit skønhedsprodukter. Eller dekorative ting som en plante eller lille lampe.

Afhængig af størrelsen på dit badeværelse kan du overveje hyldemoduler, som består af mange hylder. Eller hjørne hylder, som er gode til uudnyttet plads og til at skabe ekstra badeværelsesopbevaring. Og hvis du har vægplads, som skal bruges, er det at montere hylder på væggen en nem måde at skabe det ekstra opbevaring, du har brug for.

Ifö højkab i lys eg

3. Vaskeskabe

Et vaskeskab eller et underskab til håndvask er en god måde at holde dit badeværelse ryddeligt og ordentligt. Vi synes, at håndvaskområdet, der inkluderer plads til opbevaring på badeværelset (det kunne være skuffer eller skabe eller en kombination af begge dele) er en god mulighed at overveje. Det er en nem måde at opbevare alle sine ting, så de er nemt tilgængelige i hverdagen, uden at du behøver at flytte dig væk fra håndvasken. Møbelpakker til badeværelset og håndvaske med underskab kommer oftest i forskellige størrelser, former og farver, så du kan finde et, der passer til din stil og pladsen på dit badeværelse.

Ifö underskab med skuffer

4. Spejlskabe

Spejlskabe har to funktioner: de giver opbevaringsplads på badeværelse til mindre ting og accessories, mens det samtidig udgør et badeværelses spejl. Spejlskabe er især funktionelle på små badeværelser, hvor opbevaringspladsen er begrænset. Spejlskabe kommer i forskellige former og størrelse - nogle er høje, nogle er brede - så du kan få et, der passer i størrelsen og opfylder dine behov.

Spejlskab

5. Højskabe

Du synes måske, at hyldesystemer eller vægmonterede hylder kræver, at du kun har få ting stående, fordi man kan se det (og du gerne vil holde det pænt og ryddeligt), eller at tingene bliver støvede lidt for hurtigt. Hvis du tænker sådan, er højskabe og sideskabe en perfekt løsning til at opbevare alle de toiletartikler, du bruger i dagligdagen, uden at bekymre dig om, at det bliver for rodet.

Praktisk og elegant, og så kommer de i forskellige størrelser og farver, der passer til dine behov.

Ifö højskab

At vælge de rigtige badeværelsesmøbler er ikke en nem opgave. Du skal have den rigtige størrelse, form og funktion for at opfylde din families behov. Vælger du det rigtige kan et badeværelsesmøbel være det, der binder hele badeværelset sammen og giver et unikt badeværelsesdesign.


Populære Ifö badeværelsesmøbler

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure

Flere inspirationsartikler og designtips