Ifö badeværese udefra

Find det badeværelsesdesign,

der bedst passer til din stil

Skab et unikt badeværelse til din familie

Hvis du, som mange af os, har brugt coronaårene spærret inde og flyttet rundt på møbler, har du sikkert også overvejet, hvordan du laver dit badeværelse design helt rigtigt. Måske er du blevet inspireret til at transformere rummet til et skønt rum, hvor du ønsker at tilbringe mere kvalitetstid.

Men hvis du mangler inspiration, er du kommet til det rigtige sted. Lad os vise dig noget badeværelsesinspiration til dit næste projekt, uanset om du renovere fuldstændig eller bare opdatere badeværelsesdesignet.

En luksus følelse

For dem, der nyder en tur til den lokale spa for at slappe af, er et luksus badeværelse måske det helt rigtige badeværelsesdesign. Mens vi måske gætter på, hvad lige præcis du synes elementerne på et luksus badeværelse er, så lad os i stedet tage et kig på nogle af de definerende elementer:

Masser af plads - Uanset, om du ombygger badeværelset fuldstændig eller blot fornyer badeværelsesdesignet, så prøv at lade være med at fylde badeværelset med unødvendige ting. Hold et rent, simpelt og rummeligt - med kun det allermest vigtige.

Et badekar - Hvem nyder ikke et varmt karbad efter en lang dag? Badekar er oplagt til dem, der ønsker et touch af spa luksus på deres badeværelse. Der er mange forskellige design og især hvide, fritstående badekar er populære.

Optimal belysning - For at tilføje stemning til luksus badeværelset, er lys mindst lige så vigtig som selve designet: invester i dæmpbare lamper og varm hvid belysning.

Nordisk inspireret design

Den skandinaviske æstetik kan skabe simpel elegance og stil til det moderne badeværelse: kærligheden til neutrale nuancer, klare linjer, funktionelle elementer og at lade naturen komme indenfor i hjemmet. Her er, hvordan et nordisk moderne badeværelse ser ud:

Naturlige elementer - Træ er et almindeligt materiale, som hjælper med at skabe et flot badeværelsesdesign og et afslappende miljø. Overvej trægulve og skabe, såvel som accessories i bambus, såsom måtter og vasketøjskurve.

Masser af planter - Glem ikke at pynte badeværelset med grønne planter, der kan tåle et fugtigt miljø - orkideer og bambus er blandt vores favoritter.

Flot designede toiletter - Ikke to toiletter er ens, og et godt designet toilet er rarere at se på og nemmere at holde rent og vedligeholde. Vælg en væghængt model eller et toilet uden skyllekant for at være ekstra chick og hygiejnisk.

Et tidløst look

Det tidløse look fra et klassisk og samtidig moderne badeværelse design vil holde stilen i mange år ud i fremtiden. Tænk på det appellerende ved en unik farvepalette i kombination med smart inventar på et moderne badeværelse. Her er vores bud på det essentielle til et tidløs badeværelsesdesign:

En unik farvepalette - Vi anbefaler en balanceret blanding mellem tidløse badeværelsesmøbler og fast inventar. Dette lader dig eksperimentere med en verden af farver og nuancer på dine vægge og lader dit badeværelse komme til live.

Berøringsfri funktioner - Med teknologi, der i højere grad gør et indtog i vores hjem, og et fornyet fokus på hygiejne, vælger mange berøringsfri elementer til deres moderne badeværelse, inklusiv vandhaner og toiletter.

Kun det nødvendige - Et spejlskab, et badekar eller brusebad, en håndvask, et toilet og en skuffeenhed. Gør badeværelset ryddeligt og minimalistisk, hvor alle elementer har et klassisk udtryk og et design, der vil gøre indretningen tidløs.

Hold det rustikt

Hvis du er frisk på at ændre lidt på det traditionelle, mens du stadig holder badeværelset indbydende og nede på jorden, er et rustikt badeværelse måske noget for dig. Hvis du ikke er til det nordiske design, så se nedenfor på stilen for et rustikt badeværelse.

Naturlige materialer - Rå teksturer, ubehandlede materialer og naturlige elementer er kernen i rustikt design. Gå efter en håndvask bygget i kalksten eller en autentisk stalddør i træ.

Vintage detaljer - Et rustikt badeværelse har ikke mange af de nordiske detaljer nævnt ovenfor. Gå i stedet efter finurlige vintagefund på et lokalt loppemarked: vælg gamle spejle, terrakottavaser, træskabe og lignende.

Vægge i træ - Hvis du går efter mere end en simpel opdatering af badeværelset er trævægge rustikke og varme og giver badeværelset en udendørs følelse.


Flotte badeværelser til alle

Det kræver ikke nødvendigvis meget at finde et badeværelsesdesign, der passer til dine og din families behov. Hvis du går efter et moderne badeværelse med berøringsfri teknologi eller foretrækker et tidløst udtryk med nordisk interiør, er der masser af flotte badeværelsesdesign at få inspiration fra. Så gå på udkig efter et badeværelse, der taler til dit hjerte.

Har du fundet din stil?

Find de perfekte badeværelsesmøbler

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Flere inspirationsartikler og designtips