Ifö badeværelse med hvide møbler

SKAB ET BADEVÆRELSE DER

INDBYDER TIL RO OG WELLNESS

I dag er der igen fokus på at skabe velværeoplevelser i hjemmet, og badeværelset skal være et luksusrum, med plads til afslapning og fordybelse - gerne med husets bedste udsigt.

Badeværelset som leverum

Aldrig har vi tilbragt så meget tid hjemme som vi har gjort det seneste år. Den ekstra tid har gjort, at der bliver set på hjemmet og ikke mindst badeværelset med nye øjne. Badeværelset er et rum, hvor man både i bogstavelig og mental forstand lukker omverdenen ude. Det er ikke længere kun et praktisk rum, men et rum for alenetid og forkælelse. Pludselig er der tid til hjemmespa, og uanset om badeværelset er stort eller lille kan det sagtens lade sig gøre.

Ifö badekar

Mød Katrine Roug

Trend- og brandingekspert Katrine Roug hjælper kendte, private og virksomheder med at skabe den helt rette stil.

Katrine stået for stylingen af badeværelsesmiljøerne i vores Ifö kataloger. Vi har bedt hende dele sine tanker om 2023 badeværelser.

Se vores 2023 kataloger

Sauna, spa og badekar er på vej tilbage

Den klassiske sauna, som de fleste af os kender fra 60’er og 70’er-huse er på vej tilbage. Trendmæssigt ser vi også flere og flere der vælger at få installeret badekar igen. Badekarret er en tidløs klassiker og en hverdagsluksus, hvor tiden for en stund står stille når kroppen omfavnes af det tempererede vand.

Ifö badeværelse

Hjemmespa på det lille badeværelse

Har man ikke plads til hverken sauna eller badekar, skal man ikke fortvivle. Det lille badeværelse kan også sagtens give ro og velvære. Med få elementer kan man skabe spastemning. Fx duftpinde og lækre sæber, et fodbad med badekugler, musik til at skabe en afslappende stemning, bløde håndklæder eller badekåbe.

Ifö badeværelse i grøn marmor

Skal du renovere?

Skal du ud i den store renovering, så er luksusting som gulvvarme, og en god brusekabine af glas, der holder på dampen mens du er i bad, gode investeringer.

Moodboard med badeværelsestrends

Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!

Ifö brochure

Flere inspirationsartikler og designtips