Badeværelset er det nye hjerterum

Vi mener, at badeværelset er hjemmets vigtigste rum. Et sted med plads til ro, drømme, hverdag og alle livets små og store øjeblikke. Vi mener også, at hverdagen skal være enkel. Derfor designer vi badeværelsesmøbler, der er hygiejniske og lette at rengøre. Når du vælger Ifö, vælger du det nordiske design. Et ærligt, bæredygtigt og rent design med naturen som inspirationskilde.

Søg inspiration til dit nye badeværelse og få tips og tricks til, hvordan du kommer bedst fra start med valg af farver og materialer i indretningen.

Er du allerede i fuld gang med planlægningen men mangler hjælp til, hvilke produkter du konkret skal vælge, eller hvordan du udnytter rummet bedst? Bliv inspireret her på siden.

Sådan skaber du et personligt rum

På dit badeværelse bestemmer du!

Yoga eller chokolade? – hvad er din secret pleasure på badeværelset? Se hele historien og få inspiration til dit nye badeværelse.
Ved du, hvem der styrer badeværelset, når du ikke er hjemme? Giv din hund det badeværelse, den fortjener!
Livet er fyldt med store beslutninger – bare kom igang. Vi er her for at hjælpe dig med produkter og inspiration til badeværelset, som vil overbevise alle om at sige JA. Du kan altid bruge en hjælpende hånd, ikke?
Hvem siger, at du ikke kan fejre små og store sejre på badeværelset? Se hvordan den sejeste dreng pludselig tog ejerskab over toilettet og få inspiration til dit nye badeværelse.

Har du brug for inspiration?

De små detaljer gør forskellen. Farven på møbler og vægge samt materialerne siger ngoet om, hvem du er. Få tips til, hvad du skal overveje.

Gå på opdagelse i vores artikler her

Skal du have nyt badeværelse?

Har du svært ved at vælge farve og stil? Vi har samlet et stort udvalg af billeder, hvor du uanset størrelsen på dit badeværelse kan finde inspiration til din indretning.

Gå på opdagelse i vores billedgalleri og lad dig inspirere, inden du tager den endelige beslutning.

Er du i gang med at renovere?

Vi ved, at der er meget at tænke på, når man planlægger et nyt badeværelse, og derfor har vi samlet nogle tanker og tips til at vælge de rigtige produkter og indretning fra starten.

Hvordan ser dit drømmebadeværelse ud?

Vi har lavet et simpelt værktøj, hvor du kan afprøve forskellige løsninger til dit nye badeværelse. Du kan indsætte badeværelsesmøbler, spejle, brusevægge og toiletter samt teste farver på både møbler, gulve og vægge. Kun fantasien sætter grænser.

Det gør det let at visualisere dit badeværelse, inden du tager store beslutninger.


Få inspiration fra Ifö brochurer

Vil du forny dit badeværelse eller lave en komplet renovering?
Kig vores badeværelsesbrochurer igennem for mere inspiration!