Instagram links

Tips til indretningen

Det er de små ting, der skaber helheden.

Lad dig inspirere af både farver, materialer og natur, når du indretter hjemmets vigtigste rum. For med få midler kan du nemt gøre en stor forskel.

Rengøring af toilettet

Bevar den rene overflade med Ifö Clean glasur.

Glasuren gør det sværere for smuds og bakterier at hobe sig op på porcelænets overflade. Det er lige dele kvalitet og hygiejne, der sammen giver dit toilet en længere og pænere levetid. Her kan du få flere tips til, hvordan du holder dit toilet rent.

Natur på badeværelset

Bring naturen indenfor med træ og sten. Vi har samlet en masse inspiration, som du kan se her. 

Berøringsfri sensor

Få en berøringsfri oplevelse med Ifö Spira.

Med vores smarte sensor, der aktiveres ved at føre hånden over skylleknappen, er det blevet nemmere og mere hygiejnisk at skylle ud.
Den klassiske skylleknap er nemlig det sted, der oftest samler sig flest bakterier.

5 tips til opdatering af badet

En sommerrenovering i badeværelset behøver hverken at være uoverskuelig stor eller dyr. For det er nemlig ikke nødvendigt at renovere det hele, for at få et helt nyt og smart look. Vi giver dig her fem gode tips til den nemme opdatering af badeværelset.

10 års reservedelsgaranti

Vidste du, at vi har 10 års reservedelsgaranti? Dermed kan du købe reservedele til dine Ifö produkter 10 år efter, at produktet er udgået af vores sortiment.

Soft close toiletsæde

Med soft close slipper du for at blive forskrækket.

Med denne funktion undgår du først og fremmest den velkendte lyd af toiletbrættet, der lukkes ned. Du slipper også for skader og toilettet kan holde i længere tid.
 

God sommer til alle

Vi ønsker alle en dejlig, lang sommer med lune aftener på terassen og lyse stunder på badeværelset.

Spejlløsninger til badeværelset

Skal spejlet hænge frit eller være en del af et skab?

Løsninger kommer ofte i mange former, og sådan er det også med spejle og spejlskabe. Uanset hvad du vælger, får du et elegant design, der begge giver dig muligheden for integreret LED-belysning.

Inspiration til badeværelset

Med sommer kommer de lyse farver ind i badeværelset. Her kan du hente inspiration fra både strand, skov og marker, og give dit badeværelse et sommerligt udtryk, inden efteråret igen melder sin ankomst.

Holdbarhed

Når du modtager et produkt fra Ifö, kommer det i en holdbar pakke. Og takket være minimal og grøn emballage har vi reduceret vores kuldioxidudledning med 6 %.

Skab personlig med fine detaljer

Når du skal indrette et badeværelse, er der mange valg, du skal træffe. Med Ifö Sense Art serien er der uendelige kombinationer, som måske ikke gør det nemmere – men sjovere.

Moderne toiletter sparer vand

Der er mange grunde til at udskifte dit gamle toilet med et nyt moderne toilet. De nye har flere smarte funktioner som vandbesparende dobbeltskylning.

Tid til dig selv på badeværelset

Når dagene er lange, og fødderne er ømme, er det vigtigt at gøre noget godt for dig selv. Et varmt fodbad er den sunde vej til bløde og velplejede fødder, som du nemt kan gøre med meget få ingredienser:

  • 1 dl havsalt
  • 2 spsk bagepulver
  • 5-6 dråber lavendelolie

Mangler du opbevaringsplads?


Når du har brug for ekstra opbevaringsplads til enten håndklæder eller badeværelsesprodukter er højskabe en god idé. Hylderne i træ og røget glas er justerbare, så de passer til personlige behov

Giv dit badeværelse et twist af dig selv

Det er ikke kun lækkert design og innovative løsninger, der kan gøre dit eget badeværelse helt unikt. Det kan også gøres ved et bestemt farvevalg, grønne planter, fliser eller med en lille badeand på kanten af badekarret. Det er ofte i detaljen, man skaber forskellen.

Er du mest til brus eller badekar?

Hvad enten du holder mest af et forfriskende brusebad eller et mere afslappende karbad, er der lidt for enhver smag hos Ifö. Vi har nemlig alt fra brusekabiner, -vægge og -døre til karbade i forskellige design og størrelser.

Er du også træt af fedtede spejle på badeværelset?

Uanset om du har kalkede armaturer eller beskidte fliser, findes der et hav af trips og tricks derude. Her får du et hurtigt tip til fedtede spejle:

  1. Spray spejlet med rengøringsmiddel
  2. Tør efter med en krøllet avis i stedet for en klud

Sådan undgår du nemlig bedst fnuller på spejlet.

De små ting kan gøre en verden til forskel

Der er mange valg, der skal træffes, når badeværelset skal indrettes. Og selvom ikke alle valg er lige vigtige, kan selv de mindste have stor betydning for det udtryk, du giver dit badeværelse. Hos Ifö kan du altid finde inspiration til din indretning og blive klogere på, hvilke møbler der passer til dig.

Hold badeværelset fri for bakterier

At holde badeværelset fri for bakterier er mere relevant end nogensinde før. Derfor er alle Ifö Spira håndvaske designet med rene linjer uden unødvendige samlinger m.m. og vores ekstra rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, som gør det svært for skidt og kalk at sætte sig fast.

Rigtig glædelig jul fra alle os

Vi ønsker alle en fortjent og afslappende, glædelig jul. Husk at nyde den med familien - og måske endnu vigtigere - husk også at nyde den alene.

Hvilken stil drømmer du om på badeværelset?

Et moodboard er en god måde at skabe overblik i indretningsprocessen.

Få et møbelgreb, der passer til lige præcis dine behov

Uanset hvilken stil du er til, kan du altid finde inspiration hos os. I vores brede udvalg af møbelgreb finder du mange muligheder for at give badeværelset lige præcis den personlighed, du leder efter.

Når enkle møbler skaber en elegant helhed

Synergi i rummet kan skabes på flere måder. En af de mest elegante måder er, når valg af møbler og produkter går op i en højere enhed og giver badeværelset en smuk identitet.

Skab luksus på badeværelset

Du behøver ikke en smuk møbelserie fra Ifö for at skabe en følelse af luksus i badeværelset – selvom det selvfølgelig hjælper på det. Du kan også komme langt ved blot at skabe god plads i rummet, vælge god belysning og få et badekar