HER ER DE SMUKKESTE NUANCER TIL BADEVÆRELSET LIGE NU


Nordisk luksus

De kølige, nordiske farver signalerer en naturlig dekadence og minimalistisk luksus. Nøgleordene er enkelthed, elegance og fleksibilitet. Kig dig omkring i den skandinaviske natur for inspiration til stilen og brug den klare blå farve fra vandet, grå i alle nuancer fra strandens sten samt de kølige, beige sandfarver.

Når du skal indrette dit badeværelse anbefaler vi, at du vælger naturlige materialer som træ og marmor. Det giver et afslappet, men eksklusivt udtryk. Leg med overflader i både mat og højglans, så det giver et smukt spil i rummet.

 

 

Dét signalerer farverne
Tendensen i boligindretning lige nu er, at vi indretter med flere farver i vores hjem og kigger især efter inspiration i vores smukke og barske skandinaviske natur.

Grå er afslappende og beroligende og signalerer elegance.
  Beige giver en følelse af sundhed, stabilitet og jordforbindelse.
  Blå viser frihed, kreativitet og sensitivitet.
  Sort viser styrke, balance og stolthed.
  Hvid er fred, renhed og uskyldighed.

Matte overflader er meget populære på badeværelset – de giver en følelse af underspillet luksus. Få et gennemført udtryk i rummet ved at indrette med samme farve i flere nuancer på elementer og vægge. Få en gennemført minimalistisk stil ved at vælge god opbevaring på badeværelset. Skabet fra Ifö Sense har et enkelt design og med den smarte opbevaringslomme, som følger med skabet, kan du udnytte pladsen optimalt.