Valg af den rigtige håndvask

Håndvasken er en væsentlig del af dit badeværelse. Det er en af de ting, du vil bruge mest. Vi tilbyder et bredt udvalg af håndvaske til alle behov og livsstile. Vælg din håndvask med omhu for at skabe et badeværelse, der er perfekt til dig i alle aspekter. Her er vores fire håndvaskkategorier: 

• Traditionelle håndvaske

• Vanity toppe

• Vaskeskåle

• Håndvask

Vores traditionelle håndvaske er vægmonteret, normalt med et skab nedenunder. En forfængelighedstop er håndvask indbygget i en tæller. Det er en elegant løsning, der passer til næsten ethvert badeværelse. En vaskeboks er placeret oven på en forfængelighed enhed, ligesom en gammel vaskeskål. Vores vaskeservanter er anbragt i et hul oven på et skab. Det kan gøres både fra toppen og nedenfra. Til virkelig små rum, som gæstebadeværelset, er en hjørne håndvask en god løsning.

Udholdenhed

Alle vores håndvaske er lavet af glaseret porcelæn. På den måde vil de vare længere og fortsætte med at tjene dig år efter år. Da de er meget nemme at rengøre, og ser de altid godt ud. Husk at porcelæn er et naturligt materiale, når du måler der hjemme. Derfor kan størrelsen af vores porcelæn produkter variere lidt (+/- 2%). Håndvasken skal monteres sikkert. Brug skruer eller brug monteringsbeslag afhængigt af væggen og vasken.