Spira er den nye toilet standard

Ifö spira toiletter

Hurtig og nem at installere

Se videoen og bliv klogere på, hvilke fordele og funktioner Ifö Spira har for dig og dine kunder.

Ifö spira toiletter

Ifö Spira toilet sortiment

Ifo Spira repræsenterer et udvalg af gulvstående toiletter og væghængte toiletter til alle behov og byggesituationer, nybyg og rennovering. Alle vores Spira toiletter er i et Rimfree design og opgraderet med vores nye cisternearmatur med den gennemtestede Geberit teknologi.

Ifö spira toilet cisterne

Tips & tricks

Har ud brug for hjælp til at montere Spira toilettet? Vi har samlet alle vores installationsvideoer og tips og tricks på YouTube. Se de mange små videoer igennem og lær, hvordan du justere skyllemængden, udskifter ind- og udløbsventilen, skifter side på vantilslutningen og meget mere.

Ifö spira toiletter cisternearmatur

Toilet reservedele

Leder du efter Spira reservedele? Vi har gjort det nemt for dig og samlet alting i vores Reservedelskatalog. Find det via knappen nedenfor.

Ifö spira toiletter sensor skyl

Berøringsfri toiletløsninger

Vidste du, at Ifö også tilbyder en berøringsfri sensor løsning til toiletter? Du kan enten bestille en separat sensor eller installere den på forhånd i gulvstående toiletter for at gøre det nemmest muligt. Vores sensor løsning er tilgængelig med batteri eller netdrift. Se vores hygiejniske sensor toiletter her.

LÆR VORES MØBLER AT KENDE