Rimfree er den nye toiletstandard fra Ifö

Ta´ din weekend tilbage

Går dine weekender med rengøring, praktiske gøremål og endeløs afkrydsning af opgavelisten? Brug mindre tid på rengøring af toilettet med Rimfree® og få dine weekender tilbage. Rimfree® er en ny generation af rengøringsvenlige toiletter fra Ifö. De har ingen indvendig kant, hvor snavs og bakterier kan ophobe sig, og er derfor meget lette at rengøre. På den måde bliver tiden helt din egen.


Fordelene ved Rimfree® toiletter

  • Ingen skyllekant hvor snavs og bakterier kan ophobe sig
  • Sparer tid og besvær med rengøringen af skyllekanten
  • Rengøringsvenlig Ifö Clean glasur som standard uden merpris
  • Vandbesparende med 4 og 2 liters skyl og bruger I gennemsnittet 30% mindre vand end ældre toiletmodeller
  • Hygiejne i top sammenlignet med toiletter med skyllekant
  • Toiletsæder med quick-release beslag, så det er nemt at løfte toiletsædet af ved rengøring. 

 

En ny standard for hygiejne

Almindelige toiletter med skjult indvendig kant er næsten umulige at holde rene. Rimfree® er den effektive løsning på problemet - helt uden kant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Det innovative Rimfree® design med toiletskyl uden kant sætter en helt ny standard for hygiejne. Toilettet er superlet at rengøre med en hurtig aftørring, så du sparer masser af tid. 

Forny dit badeværelse

Rimfree® toilettet er let at rengøre - du får en stribe rene og grønne fordele. Det fås i flere unikke modeller, der passer ind i designet på badeværelset. Væghængt, gulvmonteret, moderne, runde former, strømlinet eller kantet design? Der er altid en Rimfree® model, der passer til netop dit badeværelse.

Kontakt os