Rimfree er den nye toiletstandard fra Ifö

Ta´ din weekend tilbage

Går dine weekender med rengøring, praktiske gøremål og endeløs afkrydsning af opgavelisten? Brug mindre tid på rengøring af toilettet med Rimfree® og få dine weekender tilbage. Rimfree® er en ny generation af rengøringsvenlige toiletter fra Ifö. De har ingen indvendig kant, hvor snavs og bakterier kan bo, og de er meget lettere at rengøre. På den måde bliver tiden helt din egen. 

Hvad får jeg med Rimfree®?

Hos Ifö ved vi, at kunderne vælger toilet efter funktion og design. Med Rimfree® får du både funktion og design i topklasse og frit valg mellem mange modeller. Rimfree® gør besværlig rengøring til fortid, og du sparer både vand og skrappe rengøringsmidler - en ægte miljøvenlig løsning. Helt uden at gå på kompromis med hygiejnen.  

Forny dit badeværelse

Ifö Rimfree® toilettet er let at rengøre - du får en stribe rene og grønne fordele. Det fås i flere unikke modeller, der passer ind i designet på badeværelset. Væghængt, gulvmonteret, moderne, runde former, strømlinet eller kantet design? Der er altid en Rimfree® model, der passer til dit badeværelse. 

 

En ny standard for hygiejne

Almindelige toiletter med skjult indvendig kant er næsten umulige at holde rene. Rimfree® er den effektive løsning på problemet - helt uden kant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig. Det innovative Rimfree® design med toiletskyl uden kant sætter en helt ny standard for hygiejne. Toilettet er superlet at rengøre med en hurtig aftørring, og du sparer masser af tid. 

Kontakt os