Sådan skifter du let udtryk på badeværelset

 

Tips til din indretning

At skifte stil og udtryk på badeværelset behøver ikke være så dyrt, som det lyder, bare du fokuserer på de enkle ting. Læs stylist Katrine Rougs bud på, hvorfor det er netop disse elementer, du skal fokusere på i 2020: 

 

Naturen flytter ind

En af de helt store trends inden for indretning i 2020 er brugen af naturmaterialer i hjemmet.
De nye, lækre lædergreb fra Ifö har et blødt udtryk og er en nem måde at integrere det naturlige look på badeværelset. Og så er udskiftning af greb en ret effektiv måde at ændre stil og udtryk på i badeværelset. Sammen med andre detaljer i læder eller træ, som f.eks knager, stol eller børster, et par nye håndklæder eller en plakat i ramme, vil det hurtigt føles som et helt nyt badeværelse. 

 

 

Grafiske undertoner

Sorte greb er med til at understrege en mere grafisk stil, og et badeværelse med et monokromt udtryk går aldrig af mode. 
Ønsker du at give dit badeværelse et moderne udtryk, vil jeg klart anbefale sorte greb, siger Katrine Roug. Det går utroligt flot sammen med mange af de byggematerialer, vi kender fra ældre huse, som terrazzo, marmor og blanke fliser. 
Detaljer som en urtepotte, en toiletbørste eller en taburet i sort vil være med til at fuldende det monokrome udtryk. 

 

 

 

Skab hotelfeeling med messing

Messingdetaljer er med til at skabe et eksklusivt look på badeværelset. 
Tankerne ledes hurtigt hen på en ”Hotel Feeling”, og den stil kan du nemt understøtte med f.eks. en bakke med små rullede håndklæder og en lækker sæbe. 
Messing står også i utrolig flot kontrast til sorte eller mørke badeværelsesmøbler, og hvad enten dit badeværelse er lille eller stort, vil det synes som en markant opgradering. 

Små detaljer der løfter dit badeværelse

 

Prikken over i'et

Lækre bløde håndklæder er prikken over i’et på ethvert badeværelse. Jeg vil anbefale ensfarvede eller tone-i-tone-farvede håndklæder til de fleste badeværelser. Det er med til at skabe et roligt udtryk, udtaler Katrine Roug.

 

Gå på sæbejagt

Der findes mange lækre håndsæber på markedet, så det er bare at gå på jagt efter den duft og emballage, der passer bedst til lige netop jer og jeres badeværelse.

 

Lad kunsten flytte ind

Kunst på badeværelset er en fin måde at skabe stil og personlighed i det lille rum. Vælg print, litografier eller andet, der kan komme i glas og ramme, så tager det ikke skade af fugten i rummet, og det kan nemt rengøres. 

 

Grønne fingre

Hvis du har et vindue i dit badeværelse, kan du nemt ændre udtrykket ved at udskifte eller tilføje planter til rummet. Det kan være i vindueskarmen, ved vasken, som ophæng eller i en plantekasse. 
Udover at planterne er dekorative, er de også med til at skabe et godt indeklima i badeværelset, da de optager en del af den fugt, der naturligt kommer fra badet.