Indret med Nordens smukke farver på badeværelset

Vælg tidsløse farver

Det er ikke hvert år – eller årti for den sags skyld, at man udskifter møbler på badeværelset. Derfor er det en god idé at vælge kvalitetsmøbler i rolige farver, der holder længe. Få stylist Katrine Rougs gode råd til, hvilke farver du bør gå efter i 2020.


Hvid går aldrig af mode

Hvid er en klassiker, som aldrig går af mode – og det lyse univers passer godt ind i den nordiske designstil. Kombiner evt. det tidløse hvide med nogle sorte greb, og vupti har du et helt nyt og mere grafisk moderne look.


Indret med kontraster

Sorte møbler er med til at skabe større kontrast på badeværelset, og sammen med naturmaterialer som f.eks. træsorter, sten eller marmor bliver udtrykket moderne, fortæller Katrine.  

Nordisk natur

Ifös smukke jordfarve Mullvad har vundet mit hjerte, og det er en farve, jeg vil betegne som en ny klassiker, siger Katrine Roug. Farven er vovet og tidløs på én og samme tid og kan nemt styles i forskellige retninger, hvad enten man er til det rene og naturlige look eller et mere kontrastfyldt udtryk.


Tone-i-tone i grå nuancer

Grå er en elementfarve fra naturen, der kan hives i mange retninger, og selvom den ofte tænkes som en ”farveløs” farve, så er grå langt fra kedelig. Én af mine favoritter er at style grå tone-i-tone. Eksempelvis grå møbler til grå fliser og natursten.