Sådan forvandler du dit badeværelse til et wellness rum

 

Følelsen af wellness

Når det er mørkt og koldt udenfor både morgen og aften, findes der ikke noget bedre end et varmt bad. Men for at få den rene følelse af luksus er det ikke bare badet, men hele badeværelset, der skal i spil.
 
Badeværelset er blevet et af de vigtigste rum i huset. Folk prioriterer at have plads på badeværelset, når de bygger nyt. Det skal ikke bare være et badeværelse men et wellness-rum med ro, plads og lækre materialer. 
 

Hotellet flytter ind

En af de store tendenser i 2020 er at læne sig op af hotelindretning, når det gælder badeværelset, for at skabe en følelse af wellness.

Lækre detaljer, som messinggreb, en stol til at lægge fra på, rullede håndklæder og velduftende håndsæber, er alt sammen med til at skabe den rette stemning.

 

Sådan får du stilen

De grundlæggende elementer i hotelstilen bygger på rene linjer, lækre materialer og en følelse af luksus. I hverdagen kan det være svært at skabe følelsen af rene linjer, medmindre du har ordentlig opbevaring på badeværelset.

Skuffer med god plads og praktiske organiseringsbakker kan være med til at skabe ro og orden, så hverdagsrodet kan gemmes i skufferne, mens flader og åbne hylder forbliver rene i udtrykket. 

 

 

Tid til et karbad 

Når vi er på hotel, har vi ofte ekstra tid til at forkæle os selv med et karbad eller ekstra tid under bruseren. Selvom det ikke altid gør sig gældende i hverdagen, er der intet som et varmt karbad på en kold vinterdag. Det giver energi og ro i krop og sjæl.
 
Har du pladsen på badeværelset, så udnyt den til et badekar eller en ekstra stor brusekabine og nyd de særlige stunder, hvor du har tid til dig selv.
 

 

 

Lækre sæber og bløde håndklæder

Synonymet på et lækkert spa-hotel er for mange badetøfler og store lækre håndklæder. Og hvem bliver ikke fristet af at teste de små sæber der står på hotellerne?
 
Forkæl dig selv og dine gæster med velduftende sæber og tykke, bløde håndklæder på badeværelset. Begge dele er noget, vi bruger flere gange om dagen, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra på de små ting? 

 

 

Gem håndklæderne væk på badeværelset

Hoteller har ikke behov for at have adskillelige håndklæder opbevaret på badeværelset, men det har du, og indretning skal både være funktionelt og smukt.
 
Med et smalt højskab, der svæver let over gulvet på badeværelset, har du plads til at opbevare dine håndklæder der, hvor du skal bruge dem. 
 

 

 

Rene linjer er enkle at rengøre

Noget af det bedste ved den smukke hotelstil er rengøringsvenligheden. Rene flader uden steder, hvor skidt kan gemme sig, er både smukt og praktisk. Hoteller tænker meget over dette i indretningen af deres badeværelser, og det er der god grund til, for badeværelset er et af de rum i huset, hvor flest bakterier dannes.
 
Ifö Sense Compact håndvasken, der passer til de stilrene Ifö sense møbler, har en helt blank, ren porcelænsoverflade, som du let kan tørre over. Porcelænet udgør også bordpladen, og du behøver derfor ikke bekymre dig om vand og skidt, der laver grimme render eller sætter sig fast.