Ifö Spira er den nye toiletstandard fra Ifö

Ifö spira rimfree

Ifö Spira er den nye toiletstandard

Du kender helt sikkert de klassiske toiletter, Ifö Cera og Ifö Sign. I 2016 indførte Ifö toiletter uden skyllekant som standard: Ifö Spira. Få her 10 gode grunde til at skifte til den nye standard med Rimfree®.

Ifö Spiras klare fordele

 

Driftssikkert skyllearmatur

Det kompakte og servicevenlige Ifö Spira armatur er resultatet af mange års udvikling, og er gennemtestet med over 200.000 skyl.

Alle de mekaniske dele er placeret over vandoverfladen og påvirkes derfor ikke af kalkholdigt vand. Det gør armaturet yderst driftssikkert.

 

Nem installation

Det væghængte Ifö Spira Art toilet har en unik og patenteret ophængningsteknik, hvor ophænget er skjult. Det er nemt og hurtigt for dig at installere – selv for én person.

Både Ifö Spira Art væghængt 6245 og Ifö Spira væghængt 6275 har Rimfree® som standard. Montér toiletterne sammen med en Geberit Duofix for perfekt skyl og lavt vandforbrug.

 

Let justering af skyllemængde

Ifö Spira toiletterne er alle vandbesparende med 4 og 2 liters skyl, og bruger i gennemsnit 30% mindre vand end ældre toiletmodeller. Du kan med én hånd nemt justere mængden af vand til et 6 og 3 liters skyl, uden at fjerne porcelænscisternen.

Se hvordan her

 

Fleksibel vandtilslutning

Med Ifö Spira toilettet er det nemt at skifte vandtilslutning fra højre til venstre. Det gør det hurtigt og nemt for dig at tilslutte toilettet i enhver situation, uden at skulle trække nye rør eller planlægge tilslutningen i forvejen. 
 Ifö spira rimfree toiletter

Komplet sortiment

Ifö Spira sortimentet er komplet og består af en række gulvstående og væghængte toiletter i forskellige designs. Der findes et Ifö Spira toilet til ethvert projekt. 

Håndvaske og møbelpakker

Ifö Spira sortimentet inkluderer også en række håndvaske i forskellige størrelser og designs. De findes fra 40 til 90 cm i bredden, så du er sikker på altid at kunne finde en håndvask der passer uanset størrelse på badeværelset.

Ifö Spira møbelpakkerne er nemme for dig at håndtere og installere og passer perfekt til små badeværelser. Møbelpakkerne leveres fabrikssamlet og findes i 3 størrelser og 2 dybder.

Se sortimentet her

 Ifö garanterer reservedele