Ifö Sense - en fleksibel møbelserie fra Ifö

Badeværelser inspireret af Skandinavien

Farver er gode til at give et badeværelse karakter. Ifö Sense er en serie badeværelsesmøbler, der gør det muligt for dig at indrette badeværelset præcis, som du ønsker det. Underskabe med låger fås i hvid eller grafitgrå. Underskabe med skuffer fås i hvid, højglans hvid, mullvad, grafitgrå og sort eg. Du kan også vælge at kombinere farverne.  

Se alle varianter af badeværelsesmøblerne.Gennemtænkt opbevaring i badeværelset

Der skal være plads til mange ting i et badeværelse. Med Ifö Sense badeværelsesskabe er der plads til det hele, og vi har gjort vores bedste for, at tingene er lige ved hånden og let overskuelige.

Ifö Sense - en fleksibel møbelserie fra Ifö

Utrolig mange valgmuligheder

Badeværelsesmøblerne i Ifö Sense-serien fås i fem farver, inspireret af Skandinaviens natur. Der er mange forskellige mål at vælge imellem, og du vælger selv, om du vil have skuffer eller låger i skabene, så derfor består  
badeværelsesserien af hele 168 varianter. Alle varianter kan ses på vores produktsider.

 Udviklet til Skandinaviens høje krav

Til Ifö Sense-badeværelsesskabene vælger vi materialer, der holder og somme tider koster lidt mere. Vores skabssider, låger og skuffefronter er fremstillet af fugtbestandigt materiale, specielt udviklet til badeværelser. Overfladen er fugtaf- 
visende, slidstærk og rengøringsvenlig. Badeværelsesmøblerne tåler derfor høj luftfugtighed kombineret med høj temperatur i en længere periode. Læs mere om vores kvalitetsarbejde.
 

Ifö Sense-badeværelsesskabet har som standard soft close-skuffer og -låger, hvilket giver et mere støjsvagt og behageligt badeværelsesmiljø. Skufferne er fuldt udtrækkelige for at gøre tingene let tilgængelige og for at udnytte hele opbevaringspladsen i badeværelset. Ønsker du badeværelsesmøbler med push-open? Det har alle vores højskabe og overskabe. 

Ifö Sense - en fleksibel møbelserie fra Ifö

Kloge løsninger hele vejen igennem

Ifö Sense har flere forskellige tilvalg, der gør dine badeværelsesmøbler endnu bedre. Indretningspakke, indsatser, LED-belysning, stikkontakter, magnetlister og forstørrelsesspejl er nogle af de ting, du kan vælge for at gøre hverdagen på badeværelset enklere. Belysningen er energibesparende hele vejen igennem og IP-mærket iht. industristandarden. 

 

Badeværelsesmøblerne i Ifö Sense-serien leveres færdigmonteret fra fabrikken for at lette arbejdet maksimalt. I pakken medfølger en eller flere vægskinner, så badeværelsesmøblerne kan monteres på væggen. Lettere kan det næsten ikke være. Find dit yndlingsprodukt i Ifö Sense-serien.