De største trends på badeværelset i 2021

 

3 TRENDS I 2021

Få stylist Katrine Rougs bud på de tre største trends på badeværelset i 2021 og lad dig inspirere til indretningen af dit eget badeværelse.
 
 

NATUREN ER TIDLØS

Naturmaterialer i indretningen på badeværelses, går man aldrig galt i byen med. Naturpaletten spænder så bredt, at det både er muligt at skabe et helt klassisk look, med fx marmor eller natursten, og give plads til mere personlighed og udskejelser, hvis man vælger nogle af de nye terrazzokombinationer eller fx grøn marmor.
 
 

TRÆ PÅ BADEVÆRELSET

Træelementer vinder mere og mere ind i hele huset – også på badeværelset. Det er med til at give en rolig og varm kontrast. I nybyggede og renoverede badeværelser ses fx hele vægge eller gulve af træ, men mindre kan også gøre det, fx ved at tilføje en baderist i træ, en skammel, en flettet vasketøjskurv eller mindre accessories.
 
 

GO GREEN

En krukke med en oversize plante kan virkelig være flot på badeværelset og samtidig være med til at give et godt indeklima. På de mindre badeværelser, der måske ikke har dagslys, vil jeg stille en lille vase med fx en eukalyptus gren på kanten af vasken eller på en hylde.
 

DET PERSONLIGE RUM

I flere år har der i indretning generelt været en tendens til, at hjemmet personliggøres. Denne trend er nu for alvor også nået til badeværelset. Det er de små detaljer der gør forskellen - Hvilken sæbe eller duft du har stående siger meget om, hvem du er.
 
 
Bøger eller et par magasiner i vindueskarmen fortæller en historie. Måske har du samlet ting på tidligere rejser, der fortjener en plads på hylden. Kunsten er også begyndt at flytte med ud på badeværelset. Faktisk er det kun din egen fantasi der sætter grænsen. Mit bedste tip er dog at huske på ´lidt men godt´. Detaljerne kommer meget mere til sin ret, hvis der er ro og ryddeligt. Få mere inspiration i vores nye 2021 katalog.