De største trends på badeværelset i 2020

 

3 TRENDS I 2020

Få stylist Katrine Rougs bud på de tre største trends på badeværelset i 2020 og lad dig inspirere til indretningen af dit eget badeværelse.
 
 

NATUREN INVITERES INDENFOR

En trend, der virkelig har bidt sig fast, når vi taler boligindretning, og i særdeleshed indretning af badeværelset, er at invitere elementer fra naturen mere ind i hjemmet. 
Ifølge Katrine Roug er naturmaterialer og naturfarver med til at skabe den rette stemning af ro og velvære. 
Et badeværelse er et sted, hvor tiden gerne må føles, som om den står stile, og det hjælper naturmaterialer med til, påpeger hun.
 
Her er Katrines anbefaling af materialevalg til badeværelset i 2020, som både er klassiske og tidløse på samme tid:  
  • Marmor
  • Stenfliser
  • Terrazzo – både klassisk og i nye varianter
  • Trægulve
  • Andre træelementer som fx en væg, bordplade, knager
  • Og så er planter i badeværelset naturligvis heller ikke til at komme udenom i 2020. 
 

 

Skab ro i indretningen

Ro i indretningen er i den grad i fokus i 2020. Det gælder om at skabe ro i det, øjet ser og få ryddet ud og kun have det nødvendige for at skabe indre ro, siger Katrine Roug.  
Når vi taler indretningstips, så er jeg kæmpe fan af at indrette ud fra princippet: ”Alt skal have en fast plads”. 
I forhold til badeværelset, så kræver det god opbevaringsplads, og både skuffeindsatser og opbevaringslommer til skabslågerne fra Ifö Sense er geniale til at holde styr på toiletsagerne. 
 
 

HOTEL STEMNING PÅ BADEVÆRELSET

Badeværelset er blevet hjemmets velværerum. Det er her, tiden står stille, og der er tid til forkælelse.
 
Ifølge Katrine, er én af de store tendenser i 2020 at læne sig op af hotelindretningen, når det gælder badeværelset, for at skabe et eksklusivt look. Lækre detaljer, som messinggreb, en lille stol at lægge fra på, rullede håndklæder og velduftende håndsæber, er alt sammen med til at skabe den rette stemning. Hotelinspirationen gælder også materiale- og møbelvalg til badeværelset, eksempelvis marmor og messing, der oser af kvalitet, og store spejle med god belysning samt badekar.