Monteringsvejledning til Ifö badeværelsesprodukter

Til hver af Ifö’s badeværelsesprodukter følger der en vejledning til montering.  

Har du f.eks. brug for at vide, hvordan du monterer et væghængt Ifö Sign Art toilet, så skal du finde produktet på vores hjemmeside. 

På produktsiden finder du både tekniske tegninger, installationsvejledning, produktblade, 2D-filer, 3D-filer og andre relevante dokumenter.

Vejledning til montering finder du nederst på alle produktsider under overskriften "Filer til download". Du finder alle Ifö produkter i vores produktkatalog 

 

Må jeg selv installere Ifö's badeværelsesprodukter?

Du må som udgangspunkt selv installere alle badeværelsesprodukter fra Ifö. Dog gælder det for toiletter, at der skal være en stophane ved toilettet. Altså du skal have mulighed for at lukke for vandet direkte ved toilettet. Er der ikke det, skal du have en professionel VVS-installatør til at hjælpe dig med installationen.  

Generelt anbefaler vi at du kontakter en professionel VVS-installatør I forbindelse med installation og reparation af vores produkter. Din garanti bortfalder, hvis et produkt er er forkert repareret, eller hvis der er defekter, der skyldes ukorrekt installation. Læs mere om garanti på Ifö-produkter her.

Ifö monteringsvideoer

Der er monteringsvideoer til en række af vores toiletter og håndvaske. Du finder Ifö’s monteringsvideoer på vores YouTube-kanal. Kanalen bliver løbende udbygget med nye videoer. Du finder den her.  

Herunder har vi samlet monteringsvideoer for en række af vores produkter. 

Ifö toiletter

 

Montering af Ifö Sign toilet

Ifö Sign er en klassisk serie af håndvaske og toiletter, som giver dit badeværelse et enkelt og tidløst design. Toiletterne i Ifö Sign serien fås både i gulvstående modeller og væghængte modeller, med synlig cisterne og skjult cisterne. 

Har du ikke tidligere haft et væghængt toilet skal du have installeret en cisterne inden du hænger Ifö Sign toiletskålen op.

Montering af gulvstående Ifö Sign til limning

 

Montering af Ifö Spira væghængt toilet

Ifö Spira og Spira Art er en serie af håndvaske og toiletter, som giver dit badeværelse et flot look. Toiletterne i Spira og Spira Art serien fås både i gulvstående modeller (s-lås og universal-lås) og væghængte modeller.  

 

Montering af Ifö Spira Art toiletsæde

Ifö Spira toiletsæder kommer i forskellige varianter. Fælles for alle er, at de leveres med to typer beslag. Beslag til fastmontering og beslag med QuickRelease. Quick Release gør det nemt at afmontere toiletsædet, hvilket er en fordel når toilettet skal rengøres.  

Er du i tvivl, om du har monteret dit topmonterede sæde rigtigt? Se, hvordan du samler den korrekt, her.

Udskiftning af Ifö Cera cisternebolte

Skal boltene udskiftes i cisternen på dit Ifö Cera toilet. Se vejledningen til udskiftning her.

Ifö brusenicher, brusedøre og brusevægge

Montering af Ifö brusedøre og -kabiner

Ifö Space brusedøre kan foldes helt ind til væggen, når de ikke bruges, og det sparer plads på badeværelset. Se her hvordan du monterer dem korrekt, så de ikke skraber mod gulvet. 

Klik her for at downloade PDF guide på Ifö Space installering.