Giv dit badeværelse et løft med Ifös elegante håndvaske

 

Håndvasken kan virkelig ændre, hvordan dit badeværelse tager sig ud. De mange designmuligheder, farver, materialer og stilarter på håndvaske gør det nemt at skifte vask. Det kan dog være svært at beslutte sig, hvilken vask du skal vælge til dit badeværelse, med alle de mange muligheder. Vi har samlet nogle af de vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger håndvask:

  • Hvor stor er den plads du har til håndvasken? Foretrækker du en lille og enkel vægmonteret vask, eller har du plads til en dobbelt håndvask?
  • Hvor nem skal vasken være at holde ren? Skal den integreres i bordpladen, så snavset ikke kan gemme sig? Eller limes på bordpladen?  
  • Hvilken stil skal den have? Skal den smelte sammen med bordpladen, så den optager mindre plads? Eller har du måske lyst til et design ud over det sædvanlige?
  • Hvor funktionel skal placeringen af håndvasken være? Vil du have underskabe til opbevaring? Eller foretrækker du måske en frithængende håndvask?

IFÖ HÅNDVASKE: PASSER TIL ENHVER BADEVÆRELSESINSTALLATION

Der er ikke noget bedre end et smukt og forfriskende badeværelse, hvor du kan skylle en lang dag af dig – og den følelse kan du også opnå ved blot at vælge en smuk og æstetisk håndvask til dit badeværelse. Med Ifös badeværelsesserier finder du håndvaske, som passer til enhver badeværelsesløsning – og til enhver stil. Uanset om du planlægger en total renovering af dit badeværelse, eller du blot vil tilføje en ny enhed i dit badeværelse, kan vores håndvaske med få tag give dit badeværelse et løft.

Vores Ifö Spira og Ifö Spira Art serier omfatter mange forskellige typer håndvaske, som alle kan hjælpe dig med at designe det helt perfekte badeværelse. Lad os kigge på de mange muligheder, så du nemmere kan vælge den håndvask, der bedst opfylder dine behov.

Se alle Ifö's badeværelsesserier her

ET TIDLØST UDTRYK I BADEVÆRELSET MED IFÖ SPIRA HÅNDVASKE

Ifö Spira er en serie elegante og klassiske håndvaske og toiletter, der vil forskønne ethvert badeværelse, uanset stil eller indretning. Det tidløse design på seriens håndvaske kan opfylde ethvert ønske du måtte have. Håndvaskene fås i to former – runde og firkantede – og tre forskellige størrelser, der passer perfekt til både store og små badeværelser. Ydermere er hele serien fremstillet i vores rengøringsvenlige glasur, Ifö Clean, hvilket gør at snavs og kalk ikke kan finde fæste på dit Ifö Spira toilet eller håndvask.

Hvis du gerne vil have mere end blot en elegant og rengøringsvenlig håndvask, fås Ifö Spira også som en komplet løsning og serie til badeværelset. Vælger du den komplette løsning, får du både en håndvask og et fuldt monteret underskab i én og samme møbelpakke.

GIV DIT BADEVÆRELSE ET STREJF AF LUKSUS MED IFÖ SPIRA ART HNDVASKEN

Det er faktisk muligt at gøre dit badeværelse til en elegant kunstart. Vores serie, Ifö Spira Art, er udviklet specielt til forbrugere med et skarpt blik for detaljer og et varmt hjerte for design. Det slanke og enkle design skabt af den danske arkitekt Knud Holscher giver seriens kvalitetsvaske en ubesværet følelse af luksus – og skaber håndvaske der er både arkitektoniske og smukt moderne.

Ligesom vores serie, Ifö Spira, er håndvaske i Ifö Spira Art serien fremstillet med vores specielle Ifö Clean glasur, der gør håndvasken endnu nemmere at holde ren. Håndvaskens bløde og afrundede former er både smukke og rengøringsvenlige, da snavs og smuds ikke har nogen skarpe hjørner, hvor det kan gemme sig.